Thuisleven.com
Blomdahl huidvriendelijke oorbellen
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Sieraden > Staartjes en Strikjes- huidvriendelijke oorbellen van Blomdahl

Staartjes en Strikjes- huidvriendelijke oorbellen van Blomdahl

‘Staartjes en Strikjes’ is in 2009 opgestart met haaraccessoires omdat deze moeder geen leuke spulletjes voor haar eigen dochter kon vinden. Inmiddels, vele jaren later, is het assortiment enorm uitgebreid. De nieuwste telg binnen de Staartjes en Strikjes- familie zijn de huidvriendelijke oorbellen van Blomdahl. Niet zo vreemd gezien de enorm gestegen vraag naar sieraden door mensen die er normaalgesproken allergisch op reageren.

Allergische reacties op oorbellen

Ook hier in huis geven zilveren oorbellen een niet gewenste reactie op de kinderoren. Dat vinden de meisjes enorm jammer zeker met speciale Kerstoorbellen. Soms wil het helpen ze maar één dag te dragen en voor de nacht uit te doen. Maar er zijn natuurlijk twee kerstdagen. Wanneer er eenmaal een zweertje ontstaat, dan duurt het best wel lang tot het genezen is.
Ik vond een tijdelijke oplossing in de piercingwinkel. Piercings zijn namelijk gemaakt van chirurgisch staal. Het nadeel is dat ze ietwat dikker zijn dan oorstekers en het gaatje zodoende wordt opgerekt. Dit is dus geen permanente oplossing voor jonge kinderen.

Huidvriendelijke oorbellen van Blohdahl

Staartjes en Strikjes zocht aandacht voor de huidvriendelijke oorbellen van Blomdahl. Hier willen onze dochters wel proefkonijn voor zijn en vlot daarna ontving ik drie paar oorbellen van Blomdahl. De doosjes zijn hermetisch afgesloten en de oorbellen zijn verpakt onder hygiënische omstandigheden. Alles is in het werk gesteld om een huidreactie te voorkomen.
Het paar blauwe vlinder hangers en de zilverkleurige titanium sterretjes zijn gemaakt van Pure Medical Titanium. De groene oorstekers zijn gemaakt van Pure Clear Medical Plastic. De steentjes en vlinders zijn zogenaamde Swarovski Crystals. Op een later moment wordt de Blomdahl collectie bij Staartjes en Strikjes ook nog uitgebreid met huidvriendelijke armbanden en kettingen.

Pure Clear Medical Plastic met Swarovski Crystals.

Onze ervaring met de huidvriendelijke oorbellen

De inhoud is mooi verpakt met vloeipapier en een bijpassende sticker. De doosjes zitten in een tule zakje en zijn goed afgesloten. De ‘Allergy NO thanks’ wikkel scheurt netjes door de perforaties. Met de doorzichtige deksel verwijderd blijft een wit statief over. Hier rusten de oorbellen in. Op deze manier blijven de oorbellen veel beter en netter bij elkaar, dan los verspreid in een sieradenkistje.
Wel even wennen dat de oorstekers met het groene steentje helemaal van ‘plastic’ zijn. Toch zijn ze net zo stevig als de ‘metalen’ oorstekers. De hangers hebben een handige stopper, deze zorgt ervoor dat de hangers niet ongemerkt uit het oor gaan.
De meisjes zijn blij met de huidvriendelijke oorbellen van Blomdahl. Ze kunnen er nu gewoon mee slapen. En ze hoeven er niet in de vroege ochtend van een schooldag aan te denken om nog een sieraad in te doen. Het blijven toch meisjes hé!

Lees ook:

Hoe reageer jij op sieraden?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

  • Mijn dochtertje heeft tot nu toe gelukkig nergens last van. Ik reageer zelf heel erg op verzilverde sieraden. Mijn vingers, nek, oor of pols worden dan helemaal groen alsof het sieraad afgeeft.

  • Onze dochter draagt nog steeds de oorbellen waarmee de gaatjes zijn gemaakt. Andere zijn ook niet te doen, alleen maar allergische reacties. Ik heb dan ook wat meer kleurtjes gekocht van de oorbellen waar de gaatjes mee gemaakt worden. Voor nu even de beste oplossing.

  • O wat super zeg! Hier ook reactie. Zelf en de oudste ook. (Ook op verzilverd).

    Ik heb wat gouden en van staal en dan geen last. 1 dagje wat anders gaat goed maar dan moet ik ze wel uitdoen.

    J. heeft nu 2 setjes van chirurgisch staal en dat gaat goed maar beperkte keuze.

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics