Thuisleven.com
Corrigerende body
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Vrouw > Welke lingerie draag jij onder je mooiste outfit?

Welke lingerie draag jij onder je mooiste outfit?

Het lichaam is onderhevig aan veranderingen. Nu ik de overgang bereik wordt me dat maar al te zeer duidelijk. Ik wil niet per se een nieuwe outfit voor de feestdagen kopen, maar er springen her en der wat vrouwelijke vormen in het oog. Dat moet toch op te lossen zijn? En dan bedoel ik niet dat ik mij als een rollade of worst in een strak velletje wil wurmen. Nee, ik zou er graag op mijn voordeligst uitzien. Lingerie biedt wellicht de oplossing, maar welke soort dan?

Lingerie in alle soorten en maten

Zoveel mensen, zoveel wensen. Ik ben nooit een vaste drager van strings geweest. Geef mij maar een hipster. Sinds ik wat meer nette pantalons draag, moet ik toch eerlijk bekennen dat strings in ieder geval geen extra vormen en/ of strepen op de bilpartij tonen. Tenzij de string natuurlijk te krap om de middel zit. Bij LASCANA zie ik tal van strings voor iedere dag maar ook bijzondere exemplaren met een kantje of een leuk printje. Nu ik voor de helft gered ben, kijk ik verder voor de borstpartij.

Push-up BH’s

Ik ben gezegend met een grote cupmaat, helaas is het decolleté steeds verder weggezakt. Zou het helpen om het boeltje op te tillen met de hulp van een push-up BH? Zijn die eigenlijk wel verkrijgbaar in grote maten? Tussen de Push-up bh’s van LASCANA zie ik dat de omvang tot 110 cm gaat en maar liefst tot cup F. Dat moet toch lukken? Of beter nog zal ik het eens groots aanpakken en overstappen naar een complete body make-over, want ik zag iets tussen de aanbevolen producten.

Corrigerende body’s

Een corrigerende body lijkt mij helemaal het einde. In één klap mijn billen, buik én borsten gecorrigeerd. Gewend aan het dragen van een badpak ben ik toch al. Ben ik even blij dat ik op zoek ben gegaan naar een oplossing. Nu hoef ik deze maand niet meer op pad voor een nieuwe outfit. Ik heb zo’n hekel aan slenteren en kleding passen in die krappe hokjes. Nu hoef ik alleen maar met de beentjes omhoog op de pakketbezorger te wachten. En die is hier dankzij Thuisleven toch al kind aan huis.

Lees ook:

Gebruik jij lingerie om beter voor de dag te komen?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

8 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics