Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Vrouw > Een nieuw seizoen betekent nieuwe sportkleding

Een nieuw seizoen betekent nieuwe sportkleding

Voor de lezers die mij privé volgen, die hebben al gezien dat onze dochters dit seizoen een nieuwe sport beoefenen. Naast Scouting gaan de meisjes op voetbal, streetdance of vervolgen de zwemlessen voor zwemdiploma B. Voor de juiste, passende, of zelfs voorgeschreven sportkleding ben ik al op pad geweest. En nu is moeders zelf aan de beurt.

Een nieuwe Sport bh

Wat een ellende was dat als opgroeiend meisje toch tijdens die zomertraining van waterpolo. Dan gingen we, naast tweemaal banen zwemmen, tweemaal per week hardlopen in het bos. Tijdens die looptraining deden we oefeningen met de toestellen of op een kleedje op de bosgrond. Wat jeukten mijn borsten toch.
Nu loop ik de deur niet uit zonder goede Sport bh. Een Sport bh zit trouwens ook erg comfortabel tijdens een dagje winkelen of een lange stadswandeling. Met de modellen van tegenwoordig mag je gezien worden. De cupmaten zijn hetzelfde als gewone bovenstukken, de verkrijgbare merken vaak ook.

Nieuwe Sportbovenkleding

Steeds vaker zie ik mensen in hun vrije tijd in Sport tops lopen. Het lijkt wel in de mode. Daar schreef ik al eerder over in Met een zwemshort kun je altijd gekleed voor de dag komen. Wat zit die sportkleding toch heerlijk. En met het warme weer wil die ademende stof zeker helpen. Verschillende mode merken spelen hier handig op in. En de sportmerken van weleer zijn toonaangevend op het gebied van design geworden. Let er maar eens op. Er is op het gebied van sportkleding voor ieder wat wils verkrijgbaar bij LASCANA.

Een (bijpassende) Sportbroek

En bij die nieuwe Sport top vind ik een bijpassende sportbroek wel erg leuk staan. Daar maak ik graag een setje van. Ik houd van drukke prints, maar in de basics is ook voldoende keuze. Gezien mijn leeftijd zou ik eigenlijk voor een minder fel gekleurd geheel moeten gaan. Toch grijp ik steeds weer naar hetzelfde, de jongste vindt het prachtig over het algemeen. De oudste ….
Ik verdenk ouders er trouwens van dat ze hun kind naar school brengen in een sportbroek en vervolgens gewoon weer terug naar huis fietsen of wandelen. Het oogt in de ochtend in ieder geval lekker sportief en vrolijk gekleurd op het schoolplein.

Lees ook:

Heb jij je sportkleding voor dit sportieve seizoen al in huis?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics