Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Gezondheid en Welzijn > Sport > Met een zwemshort kun je altijd gekleed voor de dag komen

Met een zwemshort kun je altijd gekleed voor de dag komen

Nu de meisjes ouder worden, neem ik steeds minder mee als ik de deur uit loop. Geen luiers of droge kleding meer mee. En dat bevalt mij prima, het lichtgewicht leven. Zeker in onze vrije tijd is het een verademing om zo de deur uit te lopen. Tijdens een recreatieve fietstocht bedacht ik nog een praktische oplossing, een zwemshort.

Toertocht langs het strand

We wonen midden in het land en kunnen van meerdere soorten recreatiegebieden genieten. We laten afhangen van het weer- en de voorspelling of het bos, heide, weide of zelfs strand wordt. Dan pakken we de fiets en daar gaan we op pad. Afgelopen zomer tijdens een hittegolf fietsten we een ronde langs de plassen voor de broodnodige verkoeling. Dat wist ik tevoren dus ik propte snel een bikini, zonnebrand, een handdoek en opblaaskussentje in de fietstas. Halverwege de dag fietsen we langs een strandje en besluiten daar om even te lunchen en te rusten. Op zoek naar een toilet trok ik snel mijn bikini aan en was er helemaal klaar voor. Dat was genieten op een handdoekje na het onderdompelen in het meer.

De terugtocht

We moesten weer naar huis om de meisjes van school te halen, dus ik kleedde mij weer terug om in het krappe toilet. Dat moet veel handiger kunnen bedacht ik mij, overal zand en gedoe. Thuis aangekomen heb ik online gezocht tussen de sportkleding. En daar zag ik de oplossing bij LASCANA! Een zwemshort. Op de fiets worden mijn benen toch lekker bruin en na het zwemmen even opdrogen en weer door. Toen ik er even over nadacht zag ik nog veel meer voordelen.

Op de camping of het vakantiepark

Het is heel wat aflopen op een vakantiepark. Naar de winkel, het zwembad, het restaurant en weer terug. En maar slepen met die zwemspullen, big shopper vol met handdoeken en zwemkleding. In een zwemshort ben ik toch gekleed, daar kan ik gewoon mee over straat, handdoekje over de schouder en klaar. Helemaal het einde. En wat betreft het bovenstuk, de bikini’s met beugel of sporttops doen qua stevigheid allang niet meer onder voor een goede bh. Op naar een leven zonder gesleep, want gemak dient de mens.

Lees ook:

Heb jij ook nog een praktische oplossing?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics