Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Vrouw > Geslaagd voor een multifunctionele bikini

Geslaagd voor een multifunctionele bikini

Wat een zalig weer hebben we toch in onze thuisblijfsituatie. Ik heb nog niet eerder in mijn leven zulke bruine benen gehad. We blijven trouw maximaal aan huis en wegen echt het noodzakelijke af aan de dagelijkse gang van zaken. Het grootste nadeel is vooralsnog dat ik niet veel beweging krijg. Een van de nieuwe woorden waar Miranda al eerder over repte is helaas ook op mij van toepassing: het beruchte corona buikje.

Weelde in de achtertuin

Wat zijn we toch blij en dankbaar dat we niet meer in een appartement met dakterras wonen, maar in een huis met een tuin. De achtertuin wordt van vroeg tot laat gebruikt. De kliko’s zijn verhuisd naar de voortuin en de fietsen zijn gestald op de plek van de afvalbakken. Zo kwam de schuur leeg en hebben de meisjes deze tijdelijk in bezit gekregen. Ze hebben de muren opgevrolijkt met stoepkrijt, een radio geïnstalleerd en het speelgoed verhuisd.
We nuttigen met enige regelmaat de maaltijd aan de tuintafel. En ik zit lekker in het zonnetje in mijn shirt met korte broek. Door mijn toegenomen omvang zit mijn bikini helaas niet meer zo lekker. Dat komt op termijn vast wel weer goed, maar we leven in het NU, dus ik ga gelijk op zoek naar een nieuwe bikini.

Een nieuwe bikini

Om teleurstellingen te voorkomen voer ik eerst mijn grote cupmaat in bij LASCANA. Blij verheugd om te zien dat er enorm veel te kiezen over blijft. Ook mijn laatste aangeschafte bikini komt weer in beeld, nog steeds mijn smaak trouwens. Ik zou ermee kunnen mixen en matchen, want het bikini broekje zit nog lekker. Ik kan de beugel bikini vervangen door de bandeau bikini in precies dezelfde print. Of zal ik eens een hele andere, nieuwe weg in slaan?

Multifunctioneel

Ik ben nogal praktisch ingesteld, dat is bij de vaste lezers wel bekend. Ik bedacht dat ik ook bij mijn zwemshort een bijpassende bustier bikini zou kunnen kopen. Dat kan ik zo vanuit de tuin rap een t-shirt aantrekken en op mijn fiets springen om een ijsje te gaan halen. En het staat ook heel leuk onder een strandjurkje. Het zwart/ wit van de zwemshort is goed te combineren met een andere top, dus missie geslaagd!

Lees ook:

Vergeet je niet te genieten?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics