Thuisleven.com
Wat draag jij graag op het strand of naar het zwembad
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Vrouw > Dtv- Wat draag jij graag op het strand of naar het zwembad?

Dtv- Wat draag jij graag op het strand of naar het zwembad?

Als fanatiek waterpolo speelster kocht ik ieder seizoen zeker één of twee wedstrijdbadpakken. Budget voor een zomerse bikini bleef er niet over, terwijl ik er juist het figuur voor had. Brede schouders, afgetraind en niet kapot te krijgen. Na twintig jaar stopte ik met deze zware sport en begon ik met een nestje te maken voor onze kinderwens. Tijdens mijn zwangerschap zwom ik graag en kwam ik ruim 20 kilo aan. De gebloemde zwangerschapstankini groeide met mij mee. In vijf jaren tijd werden drie dochtertjes met een keizersnede geboren. In de laatste weken sprong de striae erin, daar gaf ik niets om in mijn corrigerende badpak.

En nu?

Nu de meisjes groter worden en zelf de badkleding gaan kiezen, vliegen de sportieve zwemles-badpakken de deur uit en wordt het assortiment uitgebreid met bikini’s in allerlei vrolijke kleuren en motieven. Inmiddels ben ik mijn zwangerschapskilo’s wel bijna kwijt en krijg ik meer en meer mijn oude lichaamsvorm terug. Dat heeft vast alles te maken met het fietsen van-en-naar school en speelafspraken. Wat rest zijn de littekens en wat striae. Ik kijk op het strand en in het zwembad mijn ogen uit en zie andere moeders in bikini lopen. Ik twijfel, moet ik dat nu wel doen als 40plusser?

LASCANA

Dan lees ik in de nieuwsbrief van de OTTO over de geboorte van een nieuw zusje, LASCANA is haar naam. Deze webwinkel verkoopt naast lingerie en nachtkleding ook badmode voor dames. Ik kan het niet laten en gebruik het filter aan de linkerzijde van de pagina om teleurstellingen te voorkomen. Ik voer als eerste een groot struikelblok, mijn grote cupmaat in en ben blij verrast over het resultaat. Mijn beeldscherm kleurt op met drie pagina’s vol met allerlei bikini’s & tankini’s (met of zonder beugel) en badpakken. Als ‘eigenschap’ kan ik nog corrigerend, beugel of met uitneembare padding aanvinken. Ik voer mijn maat in en er blijft nog steeds veel keuze over. Wat een uitgebreid assortiment. Ik kan niet kiezen, gelukkig is er deze hele maand April nog gratis verzending i.v.m. de lancering van deze nieuwe webwinkel!

Lees ook:

Wat draag jij graag naar het strand of in het zwembad?

*dit artikel is binnen een samenwerking tot stand gekomen*

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

  • Dus er is nog hoop voor die zwangerschapskilootjes (vééél) van mij … ? Ik draag het liefst een badpak.

  • Leuk artikel!
    Mooie badkleding en ik zal zeker even kijken…..
    Ik hou ervan om beachwear aan te doen waar de cups van verstevigd zijn.
    Ook dat de buik wat verdoezeld.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics