Selecteer een pagina

Never Naked is een webshop met huidverzorgingsproducten (gezichtsrollers), haaraccessoires & sieraden. Ik mocht van Never Naked twee verschillende soorten scrunchie sets uitkiezen en mijn bevindingen met de lezers delen. Eén van deze sets mogen we ook verloten, maar daarover later meer. Ook viel mijn oog op een set wasbare wattenschijfjes. Een aparte review over dit zeer milieuvriendelijke product volgt nog.

Scrunchies

Scrunchie is echt een toverwoord hier in huis. Een paar vriendinnetjes van onze dochters maken zelf haarwokkels. Altijd leuk om te krijgen én te geven. En door zijn vorm en materiaal beschadigt het haar niet. Over het aanbod van Never Naked hoefde ik dan ook niet lang na te denken. Het uitkiezen van de scrunchies had meer voeten in de aarde. Dat komt omdat het aanbod zo ontzettend groot is. Uiteindelijk heb ik besloten om te kiezen voor uiteenlopende materialen. Per gebruikt materiaal worden er ook nog eens meerdere kleurstellingen aangeboden. Zo kun je je scrunchie altijd bij het seizoen, je stemming of je outfit aansluiten.

scruncies winnen

Velours scrunchie set

Het velours (velvet) geeft de scrunchie een luxe uitstraling. Altijd leuk om te dragen bij een feestelijke aangelegenheid. Met maar liefst negen stuks zijn de scrunchies ook makkelijk te delen onder drie dochters. Het gebruikte materiaal voelt als teddy en is dus lekker zacht. Het palet van roze naar beige maakt dat deze haaraccessoires bij heel veel outfits van de meisjes passen. En dat niet alleen, het past ook bij de verschillende haarkleuren. Zo komen ze extra mooi voor de dag.
Lees ook leren kindersandalen uit Spanje.

NeverNaked- Leren scrunchies set

Toeval bestaat niet. Ik heb net een nep leren rok en bijpassende blouse gekocht, wanneer mijn aandacht wordt getrokken door de leren scrunchies set. Die ben ik niet van plan om te delen. De enige keuze die ik moet maken is of ik voor de beige, bruine & donkerblauwe of de roze, zilvergrijs & zwart scrunchie zal gaan. Het zal geen verrassing zijn dat ik bij de nieuwe outfit aansluit.
De leren scrunchies zijn erg zacht en soepel. Ze blijven goed in mijn haar zitten en ik heb al een aantal complimenten gekregen. Namens Never Naked mag ik één van jullie net zo blij maken.

Never naked scruncies set winnen

Lees ook:

Draag jij graag scrunchies?

Geverifieerd door ExactMetrics