GEWOON SUPER!
Thuisleven.com > Er op uit > Dagje weg > Bioscoop > Gewoon Super! is een film over familie, vriendschap en doorzettingsvermogen

Gewoon Super! is een film over familie, vriendschap en doorzettingsvermogen

Op 31 januari 2024 komt de fonkelnieuwe familiefilm ‘Gewoon Super!’ uit in de Nederlandse bioscopen. Het verhaal volgt Hedwig en haar vader, de legendarische stadssuperheld. Deze rol wordt al generaties lang doorgegeven. Wanneer Hedwig onverwachts de taken van haar vader moet overnemen door een ongelukje, staat ze voor immense uitdagingen. ‘Gewoon Super!’ belicht thema’s zoals familiebanden, vriendschap en doorzettingsvermogen, en onderstreept dat iedereen een uniek talent bezit. De stemmencast bestaat uit topacteurs, waaronder Sterre Koning als Hedwig, Simone Kleinsma als oma en Plien van Bennekom als Hedwig’s tante.

Synopsis

Het leven van de 11-jarige Hedwig, een fervent gamer, neemt een onverwachte wending als ze plotseling haar vader moet opvolgen als de geliefde superheld van de stad. In tegenstelling tot haar vader, een stedelijke favoriet, voelt Hedwig zich verre van een superheld; ze is klunzig en niet bepaald atletisch. Al gauw suggereert haar vader dat Adrian, Hedwig’s sportieve neefje, wellicht een betere kandidaat is voor de rol. Teleurgesteld zoekt Hedwig troost bij haar oma, een voormalige superheldin. Deze robuuste grootmoeder ziet potentie in Hedwig en geeft niet snel op. Samen vormen ze een onverwacht krachtig duo, waarbij Hedwig aantoont dat ware grootsheid niet altijd superkrachten vereist.

GEWOON SUPER!

Over de distribiteur – In The Air

Al meer dan een decennium staat In The Air bekend als een vooraanstaande distributeur van populaire films en series, waaronder titels als Minoes, Pluk van de Petteflet, Annie MG Schmidt, Abeltje, Ja Zuster Nee Zuster, Wiplala en BING. De laatste tijd heeft In The Air diverse films voor verschillende leeftijdscategorieën uitgebracht, waaronder bioscoopsuccessen als Dancing Queen (bekroond met de Publieksprijs op het Cinekid Festival), Strijder, Casper & Emma en de Gouden Ring, Oeps! Kids Overboord en Superkat Maurice.

Informatie

Gewoon Super!
Datum: 31 januari 2024
Kijkwijzer: Alle leeftijden
Taal: Nederlands
Lengte: 76 minuten

GEWOON SUPER!

Win

Thuisleven mag 4 kaartjes voor de bioscoopfilm ‘Gewoon Super!’ verloten onder de de deelnemers. Deelnemen aan de winactie is heel eenvoudig. Laat onder dit artikel en onder 2 willekeurige andere artikelen op Thuisleven.com een reactie achter.

De winactie liep tot en met 28-1-2024.

Lees ook:

Ga jij graag naar de bioscoop?

Foto’s: In The Air
#spon

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

75 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics