Ik ben veel online te vinden. Ik klik en scroll wat af en plots valt mijn oog op Etsglas Boetiek. De graveerde glazen theepotjes zijn binnenkort te koop bij onze lokale Thee-specialist. Wat ontzettend leuk en ik bekijk de andere foto’s.

Etsglas Boetiek

Heleen doet het etsen naast haar baan en vindt het wel leuk, maar een beetje spannend als ik aandacht wil besteden aan haar collectie. Wanneer ik vertel dat ik graag de lezers van Thuisleven op eens iets anders, iets moois wil wijzen, wordt ze enthousiaster.

Etsglas Boetiek voor een origineel, persoonlijk cadeau of herinnering

Op de Facebookpagina van Etsglas Boetiek zijn veel voorbeelden te vinden van de mogelijkheden met glas. Iedereen kent die mooie gegraveerde glazen wel in fancy restaurants. Ook de mogelijkheden met waxinelicht-houders lijken eindeloos en wat te denken van die leuke weckpotten in het klein of juist heel groot. Ook spiegels zijn te graveren. Een groot goed zijn de positieve reacties van klanten onder de foto’s. Er wordt zo te lezen met aandacht en interesse gewerkt aan het te vervaardigen product.

Wie wil jij bedanken?

Je hebt allemaal wel eens iemand in je buurt die je graag wil bedanken. Denk aan een kraamverzorger, de juf, oppas of de hulpvaardige buurman. Hoe leuk is het als je dit erg persoonlijk kunt maken. Ook een herinnering aan je trouwdag of juist het samen vieren van een jubileum is aan gedacht. Laat je eens verrassen door de mogelijkheden en mocht je zelf iets in gedachten hebben dan is Heleen zeker bereid daarin mee te denken. Op de site van Etsglas Boetiek is meer (contact)informatie te vinden.

Etsglas Boetiek voor een origineel, persoonlijk cadeau of herinnering

Ik ben verliefd geworden op drie leuke en vrolijke drinkflesjes. Nooit meer ruzie …. een fijne Kerstgedachte.

Lees ook:

Waar is jouw oog op gevallen?

Geverifieerd door ExactMetrics