Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Servies en toebehoren > Wijnfles en Wijnglas Houder Set – kaarsenhouder

Wijnfles en Wijnglas Houder Set – kaarsenhouder

In de afgelopen maanden hebben wij veel plezier gehad van het weer. Hele middagen en avonden zaten we buiten te genieten van de zonsondergang, een knisperend vuur of een BBQ met vrienden tot laat in de nacht. Nu zul je denken dat dat al gezellig genoeg was, maar met een goede fles wijn werd het toch nét iets feestelijker. Maar wat een geknoei als iemand dan ineens een glas wijn omstoot… Gelukkig hielp de Wijnfles en Wijnglas Houder Set ons daar perfect mee. Wil je weten hoe, lees dan snel verder!

Hoe gebruik je de Wijnfles en Wijnglas Houder Set?

De Wijnfles en Wijnglas Houder Set, van MegaGadgets, is eigenlijk heel makkelijk in gebruik. Je steekt de pinnen in de grond en de houders staan. De set bestaat in totaal uit 3 houders. Twee voor de wijnglazen en één voor de wijnfles. De houders voor de wijnglazen zijn voorzien van een kleine ring waar je de wijnglazen in kunt hangen. De houder voor de wijnfles daarentegen heeft een spiraalvorming aan de bovenkant waar de fles ingezet kan worden. Zo is hangt en staat alles stabiel.

Deze setjes zijn niet alleen handig omdat je ze zo niet meer in het looppad hoeft te zetten als er een krappe ruimte is in de tuin, maar ook zijn ze ideaal omdat het ongedierte op afstand houdt. Ofschoon mieren uitstekende klimmers zijn, kun je wat azijn of iets anders dat mieren afschrikt onderaan de houders plaatsen op de grond. Alleen voor vliegjes zul je iets anders moeten verzinnen.

Op het strand

Een gezellige avond heb je niet alleen in je eigen tuin. Ook in het bos, op een weide of misschien zelfs op het strand kun je heerlijke avonden vertoeven. Misschien geniet je daar niet alleen van de zonsondergang maar ook van de sterren…
Ook dan wil je graag genieten van een heerlijk drankje zonder zand, gras of modder.

En ben je geen wijndrinker, vul dan je wijnglazen met een heerlijke verse jus d’orange.
Of…. gebruik de wijnfleshouder als houder voor een kaarsje. Hoe romantisch…

* Voor deze review hebben we een review-exemplaar ontvangen *

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics