Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Gezondheid en Welzijn > Gezondheid > Eenvoudig vet verbranden zonder sporten

Eenvoudig vet verbranden zonder sporten

Een product van Elimin maakte mij nieuwsgierig, Elimin Turn & Go. Bij ons thuis wordt een mooi pakket geleverd met een paar mooie doosjes. In elk doosje zitten twee groene dopjes die op een waterfles passen. De onderkant is afgesloten met folie over een indrukbaar stukje plastic. Hierin zit een soort kruidenachtige substantie die dan in je flesje moet vallen. Helaas is de gebruiksaanwijzing op het doosje erg klein voor deze vijftigplusser die toch al brildragend is. De plaatjes op de zijkant verduidelijken het verhaal een beetje.

Een Mojito als slankmaker

Van elk flesje water belooft Tilman een slankheidsdrank te maken die de smaak van een mojito heeft. Ook dat spreekt deze juf aan. Lekker relaxen en slank worden tijdens het werk met de smaak van een lekkere cocktail, maar dan zonder de dikmakers in zo’n drankje. De dop bevat groene thee met berk, munt en grotekus. Er zitten zoetstoffen in die ik bij het testen heel goed proef. Voor het proeven moet ik echter een zware taak verrichten. Ik krijg het dopje namelijk niet op de fles water. Ik probeer meerdere flesjes maar het werkt niet echt. De dop ziet er stevig en aantrekkelijk uit. Op de doos staat niet dat ik een speciaal flesje zou moeten hebben. Inmiddels dorst gekregen en zin in een test vraag ik mijn partner om te helpen. Ook hij krijgt het niet voor elkaar. Misschien zijn wij gewoon niet zo sterk of handig maar het lukt niet. We openen de capsule en gieten de inhoud in het flesje water. We hebben nu maar liefst een halve liter mojito. Het ziet eruit als een kruidendrank maar ruikt erg aantrekkelijk… Ha een cocktail.

De smaaktest

De drank ziet er wat groenig en ziet heel aantrekkelijk uit. Ik zie de kruiden drijven. Deze lossen echter goed op in je mond. De smaak van de citroen komt goed naar voren. We proeven samen en de geur en smaak doen ons aan een mooie zomeravond denken. Ik denk mij al slank voor de zomer. Het water is koud het lekkerst. Deze drank belooft slankheid en dat met maar één dopje per dag. Ik vind de vormgeving prachtig maar het gebruiksgemak en de handleiding zijn wat mij betreft voor verbetering vatbaar. De smaak maakt echter veel goed. Nu ik in maart een beetje bikiniproof wil worden lukt het mij zelfs om een paar glazen cola light te laten staan. Ik merk dat ik met deze toevoeging makkelijker water drink…….de geur en smaak laten mij geloven dat ik al op mijn lievelingsstrand in Turkije lig met een Mojito binnen handbereik. Elimin Turn & Go is dus een aanrader en ik ben blij met het review product dat wij mochten testen. Elimin Turn & Go is ook verkrijgbaar in de smaak Ananas.

Lees ook:

Ben jij al bikini-proof?

*voor het schrijven van dit artikel hebben we een review exemplaar ontvangen*

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • Helaas is een bijwerking van mijn medicijnen dat er zich vet ophoopt rond mijn buik. De ene keer lijkt het meer dan het andere. Door een cyste in m’n hoofd mag ik niet echt sporten maar nu blijkt dat ik buikspieroefeningen kan doen tot ik een ons weeg, maar het kan er gewoon echt niet af. Dat heb ik ook van meerdere Addison patiënten begrepen. Dus ik ben tevreden zoals het nu is haha.

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics