Selecteer een pagina

Als wij bij ons thuis een verjaardag vieren dan doen we dat van 15:00 uur tot 20:00 uur, inclusief een maaltijd. Het eten bestaat vaak uit een kop lekkere soep vooraf, gevolgd door een broodje hamburger of knakworst en nog een lekker toetjes. Als het maar makkelijk is. Zaterdag vierden we een verjaardag, maar nu hebben we het nog makkelijker gedaan. We lieten een barbecue-pakket bezorgen van BBQ Kampioen.

Het BBQ Kampioen BBQ-pakket basic

Bij BBQ Kampioen kun je diverse soorten BBQ pakketten bestellen. Je kunt precies uitzoeken wat je lekker vindt en wat binnen je budget past. Daarnaast kun je je pakket ook nog aanvullen met bijvoorbeeld dranken of met een dessert. Wat je maar wilt of niet wilt…
Wij hebben het BBQ-pakket basic besteld. Hier zitten vier verschillende soorten vlees bij:
– Shaslick;
– Hamburger;
– Speklapje;
– 3 stokjes saté.

Standaard extra’s

Daarnaast wordt het pakket standaard aangevuld met:
– Salades: rundvleessalade, kartoffelsalade en vierjaargetijdensalade;
– Sausjes: knoflooksaus, zigeunersaus, cocktailsaus en satésaus;
– Stokbrood met roomkruidenboter;
– Porseleinen borden, RVS bestek, opscheplepels, broodmes en tangen voor het vlees;
– Servetten;
– Snijplank;
– Gasbarbecue met brandstof.

Bezorgen en ophalen door BBQ Kampioen

De dag voor de bezorging krijg je een mailtje & smsje in welk tijdvak ze het BBQ-pakket komen bezorgen. Het tijdsvak beslaat twee uren, dus je hoeft niet een hele dag thuis te wachten. De bezorgers zouden bij ons tussen 13:04 en 15:04 uur komen en ze waren er rond 14:00 uur. Ik weet niet heel precies meer hoe laat, maar keurig op tijd. Gelijk kreeg ik ook al een berichtje wanneer het weer opgehaald zou worden. Ik heb bij de bezorging al aangegeven dat er op het moment van afhalen niemand thuis zou zijn, maar dat was geen probleem, we konden alles in onze voortuin zetten.
En wat vonden wij nu van als dat lekkers? Helaas regende het die dag, maar gelukkig hebben we een prieel in onze tuin waar mijn man droog het vlees kon bbq-en.

Een zorgeloos feestje met BBQ Kampioen

Het was alleen saai voor hem, omdat natuurlijk niemand even buiten naar buiten kwam. Gelukkig was de BBQ best groot, dus er kon veel vlees tegelijk op, zodat het snel weer klaar was met het bbq-en van het vlees. Het vlees was heerlijk, mals en goed gekruid. Iedereen heeft ervan gesmuld. Voor de stokbroden gaven ze de tip om deze nog even in de oven op te warmen, dat hebben we ook gedaan en we hadden een heerlijk vers stokbrood. Erg lekker in combinatie met de kruidenboter, die ook om te smullen was. De satésaus was lekker pittig, en veel, héél veel. Meer dan genoeg. De salades waren ook verrukkelijk, vooral de rundvleessalade vond ik erg lekker.
Iedereen heeft lekker gegeten van alle het lekkere wat op tafel stond. En er was meer dan genoeg voor iedereen.

Ennnnnn ….

Het mooiste komt nog: je hoeft de borden en bestek en de BBQ helemaal niet zelf schoon te maken! Is dat niet heerlijk? Ik heb de borden en bestek wel even voor gespoeld, maar verder ging het allemaal gelijk het krat weer in. Mijn vaatwasser vond dat ook erg fijn, die hoefde niet nog een keer extra te draaien.

Mijn ervaring met BBQ Kampioen

Mijn mening heb je in het verhaal al kunnen lezen. Ik kan er nu verder kort over zijn. Het was fantastisch lekker en goed geregeld. Er was meer dan genoeg voor iedereen. Wij hebben er voor gekozen om voor de zes kinderen (in de leeftijd 0-4 jaar) niets extra’s te bestellen. Maar als je zou willen zou je ook een kinderpakket kunnen bestellen.
Wij hebben dus alleen maar voor de volwassen personen besteld en nog was er over.
En de prijs? Dit BBQ-pakket Basic kost € 10,75 per persoon. Je kunt je bijna afvragen of je het voor deze prijs in de winkel kan kopen … En dit is nog vele malen makkelijker ook!

Neem eens een kijkje op de website van BBQ Kampioen en bekijk daar wat ze allemaal nog meer te bieden hebben!

Lees ook:

* Dit artikel betreft een samenwerking *

Geverifieerd door ExactMetrics