Kadoos
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Maaltijdbox > Kadoos dé website voor een persoonlijk cadeau. Met kortingscode

Kadoos dé website voor een persoonlijk cadeau. Met kortingscode

De zomervakantie is begonnen en in de afgelopen weken was het een hoogtepunt van uitnodigingen en slechte berichten. Zo kregen we het nieuws van een collega die kanker heeft, de buurvrouw die met een gebroken heup in bed ligt, uitnodigingen van housewarmingparty’s, verjaardagen, jubilea, deed mijn beste vriendin haar verdediging en mochten we afscheid nemen van school. Immers zijn de twee oudste nu klaar met de lagere school en gaan ze naar het voortgezet onderwijs.

Ofschoon dat nog niet druk genoeg is allemaal ontdekte ik op mijn enkel een knobbeltje waarmee ik, gezien de pijnklachten, even langs de huisarts ben geweest. Haar advies: rust voor de voet, gaat het niet weg dan een operatie. Om mijn enkel te ontlasten besloten we krukken in huis te halen waar ik nu een ruime week mee rond paradeer. Tot gisteren… toen besloot ik namelijk de snelle route van de trap te nemen door te gaan glijden (lees vallen). Mijn elleboog is nu zwaar gekneusd, mijn rug ligt half open, de andere arm zit vol met blauwe plekken en op krukken lopen gaat lastig worden. En dan hikken we nog steeds tegen allerlei sociale verplichtingen op, immers gaat het leven door.

Bijzondere momenten, verdienen persoonlijke aandacht

In de afgelopen week mocht ik, samen met de kinderen en mijn partner, van Kadoos een cadeau naar keuze testen. Na zorgvuldig alles items bekeken te hebben in de webwinkel viel mijn keus op de fruitdoos met een reep Tony Chocolonely. Bij het bestellen van het pakket mocht ik zelf een datum uitkiezen en kon ik de doos personaliseren d.m.v. een kaartje. Aangezien de Kadoos doos voor mijzelf is, vond ik dat laatste overbodig.

Op de afgesproken dag staat de postbezorger voor de deur met in zijn handen een bruine doos. Omdat ik mij toch iets anders voorstelde bij de doos, open ik hem dan ook meteen na ontvangst. En wat tref ik aan nadat ik deze doos heb open gemaakt? Nog een doos maar dan een stuk vrolijker (zie foto helemaal bovenaan). Wat mij opvalt nadat ik beide dozen heb open gemaakt is de kwaliteit en de diversiteit van het fruit. Bovendien vind ik het leuk verpakt en lekker alles door elkaar heen met daarboven op de reep chocolade.

Vind ik de prijs van €24,50 + de porto voor dit pakket waard

Elk product kent zijn prijs, zo ook met deze Kadoos. Maar de vraag is dan altijd is het geld het waard?
Als we even kijken naar de blauwe winkel met witte letters betaal ik €1,89 voor 1 kilo bananen, €2,99 voor 4 pruimen, €2,49 voor 4 verpakte rode appels, €2,29 voor 4 verpakte groene appels, €2,29 voor 4 verpakte peren, €1,69 voor 3 mandarijnen, €2,99 voor een net handsinaasappels, €3,49 voor 1 kilo kiwi’s, €2,99 voor kleine tomaten en €2,69 voor de Tony’s Chocolonely.

Dat is bij elkaar opgeteld: €30,68. Toegegeven dat je dan meer fruit in huis hebt, echter heb je dan weer geen verpakkingsmaterialen. Na dit rekensommetje ben ik toch wel heel anders naar het pakket gaan kijken. De producten zijn namelijk zorgvuldig verpakt, je kunt er een gepersonaliseerde kaart bij voegen en wordt het geleverd wanneer en waar ik wil. Ik denk niet ik daarvoor zelf nog moeite ga doen als ik eens op een feestje niet aanwezig kan zijn.

Lees ook:

Heb jij al eens iets besteld bij Kadoos?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics