Selecteer een pagina

Een film kijken en een lekkere snack zijn onafscheidelijk hier in huis. Die lekkere snack hoeft niet perse ongezond te zijn. Zo maken we met regelmaat groentesticks en fruitschalen. In het kader van snel, gezond, duurzaam en bijzonder waren we dan ook erg blij met de Mitsuba Seaweed Crisps Sea Salt & Mitsuba Seaweed Crisps Wasabi uit de Sustainable box.

Mitsuba Seaweed Crisps

Mitsuba, het snackmerk geïnspireerd op de Aziatische keuken, introduceert een nieuwe zeewiersnack: Seaweed Crisps. De luchtige en knapperige chips bestaan uit zeewier (Nori) en een dunne laag Tapioca en zijn verkrijgbaar in drie toegankelijke smaken: Zeezout, Paprika en Wasabi. De crisps zijn vegan, palmolievrij, MSG-vrij en een bron van vezels. Middels de verkoop van de Seaweed Crisps in samenwerking met The Seaweed Company draagt Mitsuba bij aan de biodiversiteit in de oceaan. Voor elke verkochte zak Crisps wordt een stuk zeewierboerderij aangebouwd ter grootte van een A4.

Mitsuba Seaweed Crisps zijn te koop bij o.a Jumbo, Albert Heijn en Hoogvliet en bij Getir te bestellen.

Mitsuba Seaweed Crisps Sea Salt & Mitsuba Seaweed Crisps Wasabi.

Wat vinden wij ervan?

Eerlijk toegegeven, als ik dit product in de winkel tegen zou komen zou ik het zeker niet in mijn winkelmandje leggen. Dat komt omdat het ver buiten mijn “comfortzone” is. Juist dan is het leuk om dergelijke duurzame producten te ontvangen en te ontdekken.

Wat mij gelijk opvalt is de hoeveelheid in een zakje. Waar ik dacht dat ik een groot saladeschaaltje niet vol zou krijgen zit de helft van de zak nog gevuld als het kommetje tot de rand gevuld is. De luchtige en knapperige chips worden als lekkere snack ontvangen in ons gezin. Het is dan ook een mooi alternatief voor een ongezonde snack als we snel klaar willen zijn.

Lees ook:

Welke snacks eet jij graag bij de film?

#seaweedcrisps #flavourofthefuture #mitsubamoments

Geverifieerd door ExactMetrics