Laten we eerlijk zijn, een grondige verbouwing van de badkamer kan al snel behoorlijk wat kosten. Gelukkig hoeft dit niet altijd zo ingrijpend aan te worden gepakt. Met slechts een paar kleine aanpassingen kun je de badkamer een compleet andere uitstraling geven, zodat het helemaal past bij je persoonlijke smaak. Meer weten? Je leest drie handige tips in dit artikel.  

1. Houd het simpel door het wastafelmeubel te vervangen

Er zijn altijd een paar accenten in de badkamer die makkelijk kunnen worden vervangen. Het wastafelmeubel is daar een goed voorbeeld van. Kies bijvoorbeeld voor een design met dubbele wastafel of een enkele wastafel met een meubel van eikenhout. Voor iedere stijl en voor ieder type budget is er altijd meer dan voldoende aanbod. Heb je op dit moment al een specifieke stijl in gedachten voor de badkamer bij jou in de woning? 

2. Tevreden met de indeling van de ruimte? Pak elementen zoals de doucheset, de radiator en het toilet aan

Het kan zomaar zo zijn dat je op dit moment erg tevreden bent met de huidige indeling van de ruimte. Misschien is het ontwerp van de badkamer hoognodig toe aan vervanging of de huidige stijl past niet helemaal bij je persoonlijke smaak. Pak elementen zoals de doucheset, de radiator en het toilet aan. Hierdoor krijg je relatief makkelijk een totaal nieuw totaalplaatje in huis. 

3. Kies voor de mooiste tegels van Tegelsinhuis.nl

Een goede basis is van cruciaal belang in de badkamer voordat je bijvoorbeeld de radiator of het toilet aan gaat pakken. Wist je dat de tegels ook erg makkelijk te vervangen zijn in de badkamer? Kies bijvoorbeeld voor de mooiste tegels van Tegelsinhuis.nl. Van een klassieke grijze of witte tegel tot aan een tegel in een hexagoon vorm of een metrotegel, het behoort allemaal tot het assortiment dat erg makkelijk in huis te halen is. Online is er gelukkig meer dan genoeg inspiratie op te doen voor het design dat je terug wilt laten komen bij jou in de badkamer. 

Lees ook:

Ben jij toe aan een andere badkamer?

Bron afbeelding: Tegelsinhuis.nl

Geverifieerd door ExactMetrics