Harry Potter badjas

De decembermaand vind ik bij uitstek de maand om heerlijke feelgood movies te kijken met het hele gezin. Denk hierbij aan kerstfilms die te zien zijn op Disney Plus (Disney+) films ‘Noelle’ en ‘Santa Clauss’. Maar ook aan films zoals ‘The Grinch’ via Netflix worden niet uitgesloten in deze maand. Films op t.v. boycotten we vanwege de hoeveelheid reclame tussendoor. Het haalt de sfeer er toch behoorlijk uit. Gelukkig hebben we daar DVD’s voor en dit jaar zal de eerste keer zijn dat we Harry Potter en Fantastic Beasts met zijn allen gaan kijken. We kunnen allen niet wachten tot de vakantie.

Magische sfeer

Harry Potter is een reeks waar je van houdt of niet. Als je Harry Potter leuk vind is de kans groot dat je de films van Fantastic Beasts er nog even achteraan pakt, of ze als voorafje bekijkt. Met kinderen in huis is de kans nog velen malen groter dat er een magische sfeer in huis blijft hangen. Tenminste onze ervaring leert ons dat we na de films te hebben gekeken de dagen, weken of zelfs maanden die volgen omringd worden door heel wat tovervloeken. Wilden ze eerst nog hun geld uit geven aan zo’n plastic toverstafje hebben ze nu de Chinese stokjes in gebruik genomen en zwiepen ze er vrolijk op los. Aan het geheel komt een einde zodra jongste, die tot op heden nog niet alle films gekeken heeft, er zwaar genoeg van heeft en alles afkapt en met iets nieuws komt.

Harry Potter badjas

Dit jaar mag jongste echter mee kijken en verwacht ik dat de Harry Potter sfeer in huis langer aan zal houden dan de voorgaande jaren. Stiekem vind ik dat helemaal niet zo erg en heb mij er al op voorbereid. Sterker nog dit jaar zal ik op dag een van de Harry Potter marathon geheel in stijl naar beneden komen met een ware Harry Potter badjas.
De badjas is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar bij Ditverzinjeniet, zo is er een badjas van Slytherin, Hogwarts en Gryffindor. Maar ook van Star Wars Chewbacca en DC Comics Batman. Ik heb de Harry Potter Gryffindor dames badjas ontvangen. Een heerlijk zachte fleece badjas met hierop het Gryffindor logo op een borstzijde afgebeeld. De badjas is lekker lang (160 cm) zodat ook de bovenbenen genoeg warmte ervaren. Hier kom ik de koude wintermaanden wel mee door!

In welke situaties maak jij gebruik van je badjas?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

40 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics