Thuisleven.com
5 tips om de spanning in je relatie terug te brengen.
Thuisleven.com > Persoonlijk > 5 tips om de spanning in je relatie terug te brengen.

5 tips om de spanning in je relatie terug te brengen.

Ongeacht de duur van een relatie kan het wel eens voorkomen dat er een dipje zit in de spanning tussen jullie als partners. Gelukkig is die spanning in je relatie er makkelijk weer in te krijgen met onderstaande 5 tips. Lees dus snel verder…

Tip 1: Maak tijd voor elkaar.

Je kunt nog alle tips en trucjes toepassen, als je geen tijd in elkaar steekt is het snel een gedane zaak. Maak tijd voor elkaar en doe dat zonder dat je daarvoor je kalender erbij moet pakken. Een relatie vloeit voort op liefde en niet op een zakelijke overeenkomst.

Tip 2: Doe wat extra’s voor elkaar.

Van een simpel ontbijtje op bed tot een romantisch weekendje weg. Het maakt niet zoveel uit wat je doet, als er maar liefde ingestoken wordt. Ondanks dat je een dipje hebt is je partner toch degene waar jij van houdt en dat mij hij/zij merken ook. Daarnaast komen jullie uit de dagelijkse sleur wat het gelijk weer aantrekkelijk maakt. Want wat gaat het volgende worden wat jullie ondernemen?

Tip 3: Zorg dat je goed in je vel zit en blij bent met jezelf.

Laten we even heel eerlijk zijn, zodra je partner met een chagrijnige blik rondloopt is de romantiek in huis ver te zoeken. Visa versa geld dat natuurlijk ook. Dus zorg voor die mooie jij.
Ga lekker wandelen om de geest op orde te krijgen, en grijp die wandeling gelijk aan voor een mooi gesprek tussen jullie. Trek mooie kleren aan, verzorg je zelf en straal dat uit. Moeilijk voor je partner om dat te negeren.

Tip 4: Begin samen een nieuwe hobby.

Er zijn vast en zeker een aantal dingen in het leven die jullie samen te gek vinden. Verdiep je erin en borduur daarop verder. Misschien vinden jullie fotografie wel helemaal geweldig, dan is een gezamenlijke cursus fotografie wel heel gezellig en leerzaam. Luisteren jullie graag naar muziek en hou je wel van een wijntje, organiseer dan maandelijks een muziekavond met vrienden waarbij iedereen een goede wijn meeneemt die jullie proeven. Degene die de fles wijn meeneemt zorgt dan voor de informatie over die wijn. Zo hoeft een hobby niet eens duur te zijn.

Tip 5: Experimenteer op sexgebied.

Verdiep je in de beste soorten glijmiddel en duik het internet op voor wat leuke tips tussen de lakens. Lees hier meer over hoe jij je seksleven pittiger maakt. Want uiteindelijk zijn jullie partners van elkaar en niet huisgenoten.

Lees ook:

Heb jij nog een perfecte tip?

Afbeelding: Pexels.
*dit artikel is tot stand gekomen binnen een samenwerking*

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

8 reacties

  • Nummer 3 een echte must om de rest te kunnen vind ik zelf. Ben je zelf niet oke dan kan je dat ook niet over brengen.

  • Fijn artikel en soms zo simpel , maar je moet er weer even bewust van worden. Hier 1x pw poging me time bad uurtje zodat ik daarna alles beter trek en ook gezelliger voor mijn partner de rest vd avond ben en ontspannen. En soms de kids een nachtje logeren en tijd voor elkaar en uitslapen

  • Tip: Neem elkaar zo als je bent en leg niet op elke slak zout.
    Dat heb ik al meer dan 50 jaar volgehouden en nog steeds.

  • Tijd maken voor elkaar. En eens een avondje of dagje weggaan zonder de kinderen kan ook heel goed zijn.

  • Elke dag laten blijken dat je elkaar lief vindt met een woord, een gebaar, een kus, of wat dan ook passend is in je relatie.

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics