Thuisleven.com
Single in de zomer biedt kansen.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > 18+ > Single een zwoele zomer in

Single een zwoele zomer in

Voor singles is de zomer en de bijhorende vakantie soms wat dubbel. Aan de ene kant word je overspoeld met reclame voor reizen en uitstapjes voor koppels en gezinnen, aan de andere kant biedt de zomer heel wat mogelijkheden om nieuwe mensen – en dus misschien de ware – te leren kennen: festivals, feestjes, op vakantie met de camper of gewoon op een terrasje. Tijd om deze zomer volop in te zetten op genieten als single. Want de beste relatie, die heb je met jezelf. 

Soloreizen, solotripjes, solo-alles

Alleen is maar alleen? Niet als je je op de voordelen focust. Soloreizen zitten bijvoorbeeld enorm in de lift. Jongeren laten zich niet meer afschrikken en trekken er gewoon alleen op uit. Het voordeel? Je hoeft met niemand rekening te houden. Je doet de hele reis gewoon wat je wil. 

Nog een voordeel: als je alleen reist, ga je ook alleen uit. Singles krijgen in een bar, restaurant of danscafé sowieso alle aandacht. Wie weet beleef je een passionele nacht met een knappe local? Of eindig je met het telefoonnummer van iemand die later de liefde van je leven blijkt te zijn? Als we een tip mogen geven: pak alvast voldoende condooms en je favoriete sextoys mee, zoals een dildo. Zo ben je voorbereid op verrassend zwoele ontmoetingen. 

Ontdek eindelijk wat je leuk vindt

De zomer biedt zo’n waaier aan activiteiten, dat het moeilijk kiezen wordt. Gezinnen moeten vaak selecteren in functie van de kinderen of van de babysit. Koppels moeten dan weer perfect op dezelfde golflengte zitten en dezelfde interesses hebben. Maar jij als single? Jij kan alles uitproberen en zo ontdekken wat je passies zijn. 

Schuim festivals af, ga zo vaak je wil uit eten zodat je nieuwe restaurantjes ontdekt, neem de eerste de beste trein en kijk waar je belandt. Jouw vakantie kan alle kanten uit. Gooi jezelf op een nieuwe hobby, leer nieuwe muziek kennen. Door veel buiten te komen en van het leven te genieten, verrijk je je eigen leven enorm. 

Nu is ook het moment om seksueel te experimenteren. Ook hier moeten koppels vaak een gulden middenweg vinden. Jouw fantasie kent echter geen grenzen. Zo lang je het veilig doet, kan je gerust one-night-stands beleven en zo ontdekken welke voorkeuren je hebt in bed. En ook alleen kan je je grenzen verleggen. Single vrouwen mogen zichzelf wel eens verwennen met een heerlijke nieuwe vibrator, en ook mannen zullen hun zomer zinderend beleven met een masturbator als de Fleshlight

Laat je als single dus vooral niet afschrikken door de vele koppels en gezinnen op tv en sociale media. Jij hebt een aantal troeven in handen waar zij alleen maar van kunnen dromen! 

Lees ook:

Ben jij single?

Afbeelding van goodinteractive via Pixabay 

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics