Thuisleven.com
Sexy lingerie, badjassen, love toys
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > 18+ > Sexy lingerie, badjassen, love toys… je vindt het bij Pabo

Sexy lingerie, badjassen, love toys… je vindt het bij Pabo

Mijn liefde voor gratis bestaat nu toch al een aantal jaren. Het begon allemaal met een kaartje die in een tijdschrift zat. Ik kon aanvinken welke magazines ik gratis kon ontvangen. Nou dat wilde ik wel en zo ontving ik een ruime week later de Wehkamp catalogus in de bus. Ofschoon ik er veel leuke dingen in zag staan kon ik er geen fluit mee. Een paar dagen later ontving ik een Otto catalogus, de Neckermann catalogus en zelfs een van de Pabo. Die laatste staat me echter nog het meest bij. Immers was ik nog totaal weg niet met sex bezig en in het boekje zag ik alleen maar artikelen die daar voor bedoeld waren. Ik weet nog heel goed dat ik het boek in mijn schooltas heb gestopt en onderweg naar school in een prullenbak heb gestopt aangezien ik niet wilde dat mijn ouders me daarop betrapten.

Pabo

Nu zijn we intussen alweer een aantal jaren verder plus 2 kinderen rijker en kwam ik via Bespaardeals.nl (immers zijn kortingen ook heel erg interessant) in aanmerking met de Pabo. Ofschoon ik een bepaald gevoel had bij Pabo moet ik eerlijk toegeven dat ik op dit moment juist best gecharmeerd ben van het bedrijf. Buiten de sex speeltjes om kun je er terecht voor badjassen, dekbedden, kleding (echt van alles en nog wat), massage artikelen maar ook artikelen om te scheren, ontharen, bad, douche en zelfs parfums zijn er royaal te vinden. En zo vloog er een hele tijd weg terwijl ik lekker aan het neuzen was. Wat je allemaal niet kunt doen op een vrije avond…

Budget

Ofschoon ik dus gek ben op gratis artikelen is mijn liefde voor kortingen ook best wel enorm geworden. Zo ben ik al met een kortingssite voor 17,50 naar de Efteling geweest (inclusief parkeermunt). Bestellen we leuke merkkleding met 70% korting en staat de voorraad kast vol met 1 + 1 gratis artikelen. Immers met vier kinderen vliegt er toch behoorlijk wat doorheen en is het niet onverstandig om verder te kijken dan je neus lang is.

Kortingsites

Zodoende zijn kortingssites een aangename verrassing die het shoppen bovendien nog velen malen leuker maakt! En uhhmmm mocht je dat ene sex-speeltje, de glijmiddel of wat dan ook graag willen hebben (wat ik me op zich best voor kan stellen) bestel het dan lekker want Pabo bezorgt het in een afzender vrije doos dus het is en blijft lekker anoniem (mits een ander je post niet open maakt).

Review

O ja mocht je iets leuks besteld hebben laat dan op de website van Pabo een leuke review achter. Je maakt namelijk op die manier kans op een shoptegoed van 50 euro. Leuk om op die manier nog iets extra’s te bestellen…

Lees ook:

Ben jij bekend met Pabo?

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics