Thuisleven.com
De Wolf van Colombes
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > De Wolf van Colombes

De Wolf van Colombes

De Wolf van Colombes gaat over wijnfraude, vastgoedzwendel, kinderroof en nazipraktijken. Laura en Nic trekken van het drukke Parijs naar het Zuiden, waar ze vrienden worden met een rijke truffelboer en hun zoon en een Ethiopische herder. Ze komen steeds meer te weten over het stille stadje Colombes en hun inwoners. Het is alleen niet zoals ze gedacht hadden een rustige  idyllisch wijn en truffel regio.

Mijn mening over De Wolf van Colombes

Toen ik zo de achterkant van het boek las, had ik niet meteen het idee dat dit een thriller ging worden of dat het me heel erg zou gaan interesseren. Ik heb niet zoveel met vastgoed maar wel met wijn. Maar het boek begint meteen heel sterk. Koen Strobbe heeft een hele fijne schrijfstijl, vlot, niet te gedetailleerd en hij blijft nergens omheen draaien.
Het boek heb ik in vier dagen tijd uitgelezen, ongeveer 75 pagina’s per dag. Dat is best veel aangezien er hier nog twee kindjes rondrennen.

Maar hoe verder je in het boek komt hoe spannender het wordt natuurlijk en dan lees je op het eind heel snel omdat je wil weten hoe dit afloopt. Door mijn eigen rijke verbeeldende fantasie heeft dit boek er heel wat nieuwe lugubere plaatjes ingestopt. Waardoor ik dit boek niet alleen in de thrillersectie zou plaatsen maar toch ook bij horror.
Ik vond hem spannend en goed geschreven, ik ga hem zeker uitlenen aan verschillende mensen in mijn omgeving die dit kunnen waarderen.

Informatie

Auteur: Koen Strobbe
Verschijningsdatum: september 2017
Druk 1
ISBN10:  9022334376
ISBN13: 9789022334379
Uitgeverij: Manteau
Verkrijgbaar als paperback en E-book bij onder andere bol.com.

Lees ook:

#Voor het schrijven van dit artikel hebben we een exemplaar ontvangen#

summitmommy

mama van 2 kids, loves gadgets, Xbox spellen, lego en nieuwe dingen proberen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics