Thuisleven.com
de nieuwe oliën van Reddy

De nieuwe oliën van Reddy

Via Scoupy kon je voor maar € 1,00 de nieuwe oliën van Reddy proberen, namelijk: Wokken & Roerbakken, Bakken & Braden en als laatste de Premium Zonnebloemolie.

Reddy Olie

Ik kocht via Reddy Wokken & Roerbakken en daarnaast kreeg ik Premium Zonnebloemolie in huis om te testen. De Premium Zonnebloemolie heb ik direct bij mijn vakantiespullen gestopt. Ik vond het een handig formaat flesje om mee te nemen op vakantie en ik wist ook zeker dat ik er best wel 2 weken mee zou kunnen doen. In het eerste vakantiehuisje hadden wij uitstekende pannen om te koken en te bakken en kon ik de olie goed testen. Al moet wel zeggen dat ik gewend ben om op gas te koken en in Duitsland kookt men over het algemeen op een elektrische kookplaat. Ik vind dat toch altijd behoorlijk wennen, maar de goede pannen hielpen gelukkig mee.

In ons tweede huisje hadden we pannen van niets. Alles kookte en bakte aan en de pannen waren nauwelijks meer schoon te krijgen. Daar kon geen olie of boter tegenop! Ik heb er heel wat keren de pannen met een laagje water en wat afwasmiddel op het fornuis aan de kook gebracht om het weer enigszins schoon te krijgen. Gelukkig was er een oven in het huisje en zo konden we toch nog wel een redelijk lekkere maaltijd op tafel zetten. Maar hier heb ik de olie dus nauwelijks gebruikt.

Ik heb op de website van Reddy gekeken naar wat er beschreven staat over deze oliën. Waarom zou ik deze oliën moeten kopen in plaats van een gewone fles zonnebloemolie o.i.d? Het prijsverschil vind ik toch nog best groot. Op de website staat het volgende:

Probeer de nieuwe oliën van Reddy

Alle oliën zijn gemaakt op basis van plantaardige oliën. Deze oliën zijn zeer geschikt om te braden, wokken en bakken omdat het minder spat!

Wokken & Roerbakken met Reddy

Reddy Wokken & Roerbakken is ideaal om mee te wokken en roerbakken. De olie is zeer geschikt om hoog te verhitten en is neutraal van smaak. Zo kan je zelf naar wens het wok- of roerbakgerecht op smaak brengen met eventueel extra kruiden en specerijen. Bovendien door de speciale mix van de plantaardige oliën spat het minder. Wel even schudden voor gebruik.
Alle Reddy oliën zijn van nature rijk aan onverzadigde vetten en vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

Bakken & Braden met Reddy

Reddy Bakken & Braden is speciaal ontwikkeld voor vlees. Door de bijzondere mix van plantaardige oliën spat het minder en plakt het ook niet aan de pan. Wel even schudden voor gebruik. Bakken & Braden is goed bestand tegen hitte en daardoor schroeit het vlees mooi dicht. Deze olie geeft nog meer smaak aan het vlees. Het lekkerste stukje vlees bak je met Reddy!
Alle Reddy oliën zijn van nature rijk aan onverzadigde vetten en vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

Premium Zonnebloemolie (500ml en 800ml)

Reddy Premium Zonnebloemolie bestaat o.a. uit speciale High Oleic zonnebloemolie: olie afkomstig van een hoogwaardige kwaliteit zonnebloemen. Deze olie heeft een aantal voordelen ten opzichte van gewone zonnebloemolie. High Oleic zonnebloemolie heeft namelijk een hoog oliezuur gehalte (oliezuur is een onverzadigd vet). Hierdoor is Reddy Premium van nature rijk aan onverzadigde vetten, dus gezonder en geschikt voor hoge temperaturen. Premium kan je ook perfect gebruiken voor in sauzen, soepen en salades; veelzijdig in gebruik!

Minder spat’ staat zelfs dikgedrukt en staat ook op de fles. Het lijkt mij dan dat het wel één van de belangrijkste redenen moet zijn om voor deze olie te kiezen. Ik heb hier op gelet en inderdaad moet ik zeggen dat er minder vetspetters zitten op de tegels achter het gasfornuis.
Een ander voordeel vind ik dat de olie in een handig formaat flesje zit. Dit flesje kan rechtop in mijn lade onder het gasfornuis staan. Ik deze lade bewaar ik alle kruiden, specerijen en andere dingen die ik gebruik tijdens het koken. Een grote fles olie past hier niet in en moest ik weer op een andere plek bewaren.
Het schenkdopje lekt en knoeit ook bijna niet. Het flesje is ook goed af te sluiten met een dopje die aan het fles vastzit. Zo raak je het dopje ook niet kwijt. Ik gebruik de flesjes olie nu een week of vier en de buitenkant van de flesjes zijn nog steeds schoon en vetvrij en er zijn geen vieze, vette plekken in de lade waar de flesjes staan.
Kortom, ik ben tevreden met dit product en zal dit dus zeker vaker gaan kopen.

Lees ook:

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • Ook ik ben blij met reddy wokken het is fijn spul reukloos, en handige dop.
    Kook er graag mee. Eet smakelijk.

    Groet sonya van zoest

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics