Skadoosh! De Drakenkrijger is eindelijk terug om schurken een flinke schop onder hun kont te geven! KUNG FU PANDA 4 is binnenkort thuis beschikbaar. Jack Black schittert opnieuw als Po in zijn vierde avontuur, een van zijn beste rollen tot nu toe. Bekende stemmen zoals Dustin Hoffman als Shifu en Bryan Cranston als Li keren terug, en DreamWorks Animation verwelkomt ook nieuwe sterren zoals Awkwafina (Zhen) en Viola Davis (De Kameleon) in deze ongelooflijke cast!

In dit nieuwe avontuur neemt Po het op tegen de gedaanteverwisselende schurk, de Kameleon. Samen met een onwaarschijnlijk bont gezelschap aan metgezellen gaat hij deze nieuwe vijand te lijf. Daarnaast wordt Po ook nog eens uitgeroepen tot de nieuwe spirituele leider van de Vredesvallei.

KUNG FU PANDA 4 is nu beschikbaar op Blu-ray™ en DVD

De nieuwe roeping van de Drakenkrijger

Na drie levensgevaarlijke avonturen waarin hij de grootste schurken ter wereld versloeg met zijn ongekende moed en waanzinnige vechtkunsten, staat Po, de Drakenkrijger, voor een nieuwe uitdaging. Dit keer iets veel rustigers: hij is verkozen tot spiritueel leider van de Vredesvallei. Dit brengt echter de nodige problemen met zich mee. Ten eerste weet Po net zo weinig over spiritueel leiderschap als over diëten. Ten tweede moet hij snel een nieuwe Drakenkrijger vinden en trainen voordat hij zijn nieuwe rol kan aannemen. Alsof dat nog niet genoeg is, duikt er een kwaadaardige, machtige superschurk op: de Kameleon, een kleine hagedis die de vorm van elk wezen kan aannemen, groot of klein.

Bonus features

In deze exclusieve short, met de stemmen van Jack Black en Awkwafina, nemen Po en Zhen het tegen elkaar op om te bepalen wie de beste dumplings maakt.

Win een Blu-ray™ van KUNG FU PANDA 4

Thuisleven mag een Blu-ray™ van KUNG FU PANDA 4 verloten onder de deelnemers. Deelnemen aan de winactie is heel eenvoudig. Laat onder dit artikel en onder 2 willekeurige andere artikelen op Thuisleven.com een reactie achter.

De winactie loopt tot en met 18-08-2024. De winnaar krijgt in de dagen erna een mail. En heeft dan 48 uur de tijd om de prijs te claimen, daarna gaat de prijs naar iemand anders.
Door deel te nemen aan deze winactie ga je automatisch akkoord met onze spelregels.

Lees ook:

Welk personage in KUNG FU PANDA vinden jullie het leukste?

#spon

Geverifieerd door ExactMetrics