Thuisleven.com

Bunchems Travel Easel

Bunchems, mijn dochter wilde al langere tijd eens met dit speelgoed aan de slag. Maar ik was een beetje huiverig omdat ik zoveel verhalen hoorde en las over mooie lange haren die rigoureus afgeknipt moesten worden. Eenmaal een  Bunchem in je haar en je krijgt hem er blijkbaar niet meer uit. Ze was dan ook zeer blij verrast toen er een pakje binnen kwam met daarin een mooie set Bunchems om te testen. Een Bunchems Travel Easel, de naam zegt het al Bunchems voor op reis of onderweg. Ideaal voor de lange ritjes naar opa’s en oma’s deze mei vakantie!

In de haren?

Na het uitpakken zagen we een fijne doos met verschillende vakjes met allerlei kleuren Bunchems erin. En ook een groot A4 met daarop de waarschuwing het vooral niet in je haren te stoppen en de haren liefst vast te maken. Mijn dochter had een vlecht in, dus daar kon geen bunchem gaan klitten.
Het fijne van deze set is dat er een ezel bijzit, dus geen losse creaties maar mooie “schilderij” creaties die vast blijven zitten op een ondergrond. Dat betekent niet dat er niet gewoon 3D gewerkt kan worden. Ook zitten er naast voldoende Bunchems in de doos ook oogjes en een mond die je kan gebruiken voor nog meer variatie.
Ook al scheen de zon buiten, beide kinderen wilde eerst aan de slag met de Bunchems! Om nu meteen de set mee naar buiten te geven vond ik eigenlijk zonde. Maar deze travel set is natuurlijk wel bedoeld om gewoon overal te kunnen spelen. Dus de set ook mee naar buiten en in het zonnetje mooie dingen maken. Voor de blog had ik natuurlijk foto’s nodig en de kinderen hebben dan ook hun uiterste best gedaan om mooie dingen te maken en die eerst te laten zien voor ze weer een nieuwe gingen maken. Op den duur had ik zoveel verschillende foto’s dat ik niet meer kon kiezen.
Maar eerst moest mijn dochter nog even laten zien dat ook deze set met een ezel goed in je haar kon blijven plakken. Op de een of andere manier kreeg ze het voor elkaar om ezel en al met bunchems eraan op haar hoofd te laten belanden. Gelukkig was ze van voorhoofd tot haarpuntje ingevlochten en kreeg ik hem met een beetje trekken zo weer los. Dit was dus de eerste keer en hopelijk ook laatste keer dat ze die dingen in haar haar heeft. Ze hebben tijdens autoritten ook flink ermee gespeeld en er is niets meer in haar haar terecht gekomen.

Ons oordeel over de Bunchems Travel Easel

We zijn blij met deze versie van Bunchems! Als ouders hebben we rustige kinderen op de achterbank. De één zit te tekenen en de andere maakt Bunchem schilderijen, af en toe wisselen ze om. Nu koop je de Bunchem Travel easel bij o.a. bol.com.

Lees ook:

Heb jij afleiding voor op de achterbank?

#voor het schrijven van dit artikel hebben we een recensie exemplaar ontvangen#

summitmommy

mama van 2 kids, loves gadgets, Xbox spellen, lego en nieuwe dingen proberen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • Het klinkt heel leuk en fijn om te horen dat het wel mee valt met die haren dan hihi

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics