Thuisleven.com
Thuisleven.com > Entertainment > Spellen & Puzzels > Puzzels > Sesamstraat ABC & 123 puzzel

Sesamstraat ABC & 123 puzzel

Niets is zo effectief als spelenderwijs leren. Vanaf 1 juni kunnen de allerkleinsten leren met de vrolijke en kleurrijke Sesamstraat ABC en de 123 puzzel. Samen met hun Sesamstraat vriendjes Tommy, Bert en Ernie, en Elmo leren kinderen over de letters van het alfabet en cijfers. Spelenderwijs leren helpt mee het zelfvertrouwen van kinderen te stimuleren en de ontwikkeling te versnellen.

Sesamstraat ABC & 123 puzzel

Leren was nog nooit zo leuk! Leer de letters en cijfers nu samen met je vriendjes van Sesamstraat met de ABC en de 123 puzzel! Kijk welk plaatje bij welke letter en woord hoort en probeer of de puzzel past. Past de puzzel niet, dan kijk je nog een keertje naar het plaatje. Met deze Sesamstraat ABC & 123 puzzel ontdekken kinderen spelenderwijs, samen met hun vriendjes, alle kleine en hoofdletters van het alfabet en leren ze tot 10 tellen.

Informatie

Release: 1 juni 2019
Leeftijd: 3+ jaar
Spelers: 1+ spelers
Speelduur: ± 15 minuten
Consumentenadviesprijs: € 14,99

Lees ook:

Ben jij een Sesamstraat fan?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

42 reacties

 • Leuk! Ik keek Sesamstraat vroeger al en nu weer met mijn dochter! De herinnering herhaald zich!

 • leuk vroeger keek ik als tijd naar Sesamstraat en deze is erg leuk voor de kids omdat ze Sesamstraat ook erg leuk vinden

 • Ik heb nog steeds goede herinneringen aan Bert en Ernie, als ik een popje van Bert en Ernie koop ik die voor de kinderen Groetjes Anneliese De Waal

 • Mijn leukste herinnering aan Sesamstraat is dat ik dit altijd keek met mijn zusje samen. Ik wil dit ook zeker voortzetten met mijn eigen zoontje straks

 • Ik vond Bert en Ernie altijd het leukste aan Sesamstraat, lekker na het douchen nog even sesamstraat kijken. Banaan in oorrrr!

 • erg leuk vroege keek ik er zelf naar en nu kom ik Sesamstraat vaak in mijn werk in de gehandicapten zorg tegen dus doe ik graag mee voor deze actie

 • Mijn leukste herinnering aan Sesamstraat zijn Bert, Ernie, meneer Aart, Tommie en al die andere personages waar ik zo gek op was.

 • Mijn leukste herinnering aan Sesamstraat is toen ik voor het eerst naar Nederland kwam en spelenderwijs Nederlands moest leren. Wat een feest was het om naar te kijken en kon helemaal opgaan in het verhaal om andere volwassen dingen waar je als kind mee te maken krijgt te vergeten. Nostalgie nostalgie!

 • Mijn leukste herinnering aan sesamstraat is het samen met mijn zusjes meezingen met de liedjes van Bert en Ernie

 • Mijn leukste herinnering aan Sesamstraat zijn de korte filmpjes van Bert en Ernie tussendoor. Ik vond (en vind) dat altijd zo geweldig!

 • Mijn leukste herinnering aan Sesamstraat is Bert en Ernie die vogeltjes voeren, waarbij er een grote boze vogel landt op Berts hoofd

 • Tommie, Ieniemienie, Pino, Bert en Ernie.. Ik vond het allemaal even leuk! En meneer Aart was geweldig! En dat er een verhaaltje werd voorgelezen, daar hield ik ook erg van!

  Maar mijn leukste herinnering aan Sesamstraat is… wanneer Sinterklaas in Sesamstraat kwam. Dan zat ik echt ademloos te kijken! En in `95 -ik was toen 4- waren Tommie en Ienimienie heel verontwaardigd dat Sien zich aan het verkleden was, met hulp van Lot, als nepsinterklaas, om ook in het ziekenhuis cadeautjes te brengen. Dat is me ook héél erg bijgebleven, haha! Toen zat de echte Wegwijspiet er ook al in! En Sinterklaas die van z`n paard gevallen was en die ze eerst ook aanzagen voor een hulpsint die helemaal getikt was! Ohhhh, wat een fijne herinneringen, haha! 😀

  Wij maken trouwens ook graag kans! 😉

 • Mijn leukste herinnering aan Sesamstraat is dat als het 5-12 was de sint daarna kwam met de cadeautjes

 • Mijn leukste herinnering aan Sesamstraat is toch echt het personage Super Grover. Het liep altijd mis, maar bleef het proberen. “Van proberen ga je het leren” is een quote die ik hier thuis maar ook zeker in mijn kleuterklas toepas! Fingers crossed

 • Mijn leukste herinnering aan Sesamstraat is samen met mijn broers en zusje op de bank de afleveringen kijken. Dit was een van de zeldzame momenten dat we elkaar niet de haren uittrokken 😉

 • Leuk. Ik doe graag mee voor mijn kinderen. Ze zijn gek op Sesamstraat en met name Pino.

  Mijn leukste herinnering aan Sesamstraat is dat ik vroeger na het eten om 1800 uur standaard met mijn vader Sesamstraat keek. De sinterklaas special vond ik altijd het leukst. Door Sesamstraat heb ik destijds ook het verschil van links en rechts geleerd

 • Mijn leukste herinnering aan Sesamstraat is(was) : Samen gezellig met mijn kinderen voor de tv zitten en genieten van Pino en Tommy en al de anderen. Dat vond ik altijd het gezelligste moment van de dag. Maar dat is lang geleden. Zij zitten nu met hun kinderen voor de tv.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee deze leuke puzzel, voor mijn kleinkinderen.

 • Genieten met m’n kinderen van Bert en Ernie. Vast ritueel voor ’t slapen gaan. Met even veel plezier zie ik nu dat m’n kleinkinderen deze traditie voortzetten. Sesamstraat is en blijft geweldig tijdloos!

 • Mijn leukste herinnering aan Sesamstraat is, al heel lang geleden. Als ik vroeger bij mijn opa en oma ging eten en dan mochten we altijd het toetje voor de tv opeten met Sesamstraat erbij. Lijkt me leuk om leuke tijd die ik toen had nu ook door te geven.

 • Mijn leukste herinnering aan Sesamstraat is het kijken naar Bert en Ernie, dat vonden we altijd erg grappig, gewoon jeugdsentiment denk ik.

 • Heb een grote familie en was zeer fijn met mijn broers en zussen te kijken. Ik doe mee voor mijn kleinkinderen.

 • Leukste herinnering is samen gezellig naar sesamstraat kijken
  Mijn kinderen kennen het ondertussen ook al.
  Zeer fijn. Ik doe zeer graag mee!

 • Mijn leukste herinnering aan Sesamstraat is het gemopper van meneer Aart, extra leuk dat mijn kinderen daar ook nog van kunnen genieten

 • Mijn leukste herinnering aan Sesamstraat is Sinterklaas in Sesamstraat kijken op pakjesavond. De pakjes kwamen nooit eerder dan dat dit afgelopen was. Mijn zoon zal heel blij worden van deze puzzel 🙂

 • Samen met het gezin vroeger( al 30 jaar geleden) Sesamstraat volgen voor het slapen gaan nu het zelfde ritueel met onze 2 kindjes die het ook helemaal geweldig vinden en hier ook nog eens heel veel van leren deze serie is echt tijdloos

 • Koekiemonster natuurlijk!!! Wat kan hij eten zeg! En hier in huis zijn we ook dol op koekjes dus we liggen in een deuk als we hem zien eten!! Deze prijs zou super zijn voor mijn zoontje van net 3! Hij is al heel erg geïnteresseerd in letters en cijfers door zijn grote zus die al naar school gaat!!

 • Mijn leukste herinnering aan Sesamstraat is dat ik als oma er al veel naar keek vroeger en mijn kleinkinderen Kookie monster en Elmo en co ook heel erg leuk vinden!

  Ook leuk om dit spel met ze te spelen!

 • Mijn leukste herinnering aan Sesamstraat is dat mijn zoon die toen een jaar of een/twee was ,het liedje van “Tommie in bad, pech gehad” echt geweldig vond. Hij kon het wel 10x achter elkaar zien/horen en bleef het leuk vinden.
  Ons kleine nichtje Fiene van bijna 2, vindt vooral Elmo geweldig. Voor haar wil ik die puzzel dan ook graag winnen. De puzzel is 3+ zie ik maar ze is al heel erg pienter dus dat gaat vast al lukken (met wat hulp).

 • Mijn leukste herinnering aan Sesamstraat zijn ongetwijfeld Bert en Ernie en gewoon gezellig met de kleinsten samen kijken!

 • Mijn leukste herrinering aan Sesamstraat is het lachen om Bert en Ernie en het slapen onder een Bert en Ernie dekbedhoes. #Jeugdsentiment

 • Mijn leukste herinnering aan Sesamstraat is…samen met mijn eigen kinderen kijken en nu zijn dat lise&quinn mijn kleinkinderen #jeugdsentiment

 • Mijn leukste herinnering aan Sesamstraat is…met de kinderen in pyjama op de bank en dan samen kijken naar Pino en zijn vriendjes

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics