Rear View Mirror Puzzle verkeersdrukte
Thuisleven.com > Spellen & Puzzels > Rear View Mirror puzzle verkeersdrukte de eerste van dit merk

Rear View Mirror puzzle verkeersdrukte de eerste van dit merk

Puzzelfans, die toe zijn aan iets nieuws kunnen in november hun hart ophalen! Dan verschijnt er een nieuwe, eigentijdse puzzel: de Rear View Mirror puzzle. Deze puzzel is extra uitdagend omdat je je de verkeerssituatie die je in de achteruitkijkspiegel ziet, in spiegelbeeld moet puzzelen. Bovendien is niet de gehele situatie zichtbaar en zul je de buitenste randen zonder voorbeeld moeten leggen. Hierdoor onderscheidt deze puzzel zich van bestaande puzzels. Deze 1000 stukjes puzzel is modern en vernieuwend. En dit is nog maar het begin!

Rear View Mirror puzzle verkeersdrukte

De puzzelplaat ‘Verkeersdrukte’ is modern getekend met gedetailleerde en grappige verkeerssituaties, vol met eigentijdse onderwerpen. Je blijft nieuwe dingen ontdekken. Zelfs wanneer de puzzel klaar is, is er nog een extra zoekopdracht.
 
‘Verkeersdrukte’ is de eerste, van een reeks uitdagende Rear View Mirror puzzels. Vanaf volgend jaar verschijnen er meer varianten, zoals ‘Politie Achtervolging’ en ‘Op Safari’. Bovendien komen er van iedere puzzel andere uitvoeringen en verschillende moeilijkheidsgradaties, zoals een 500 stukjes puzzel of een ‘nacht’editie.

Informatie

Rear View Mirror puzzle verkeersdrukte
Merk: Rear View Mirror Puzzle
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Type puzzel: legpuzzel
Puzzulstukjes: 1000
Puzzelthema: cartoon

Lees ook

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

57 reacties