Thuisleven.com
Puzzelen met Yoursurprise = Sinterprise
Thuisleven.com > Entertainment > Spellen & Puzzels > Puzzels > Puzzelen met Yoursurprise = Sinterprise

Puzzelen met Yoursurprise = Sinterprise

De Sint is weer in het land. Overal zijn kinderliedjes te horen, pieten te zien en zitten kinderen vol smacht te wachten op dat eerste schoencadeautje. Met als “hoofdprijs” pakjesavond. Ofschoon dat nog even een paar weekjes op zich laat wachten. Persoonlijk vind ik de Sinterklaas periode alsook Kerst en Oud & Nieuw een van de leukste tijden van het jaar. Allereerst word ik altijd vrolijk van al die blije kinderen. Daarna staat alles in het teken van het huis gezellig aankleden om vervolgens het jaar knallend af te sluiten, of te beginnen (net hoe je het bekijkt). In Januari en Februari zijn het toch maar vaak koude en vieze dagen die zich erg lang rekken. Maar eerst die leuke periode van schoenzetten.

Schoenzetten

Schoenzetten is hier wel een dingetje geworden. De kinderen zetten hun schoen bij de kast in de woonkamer (geen idee waarom precies daar). Gelukkig er daar wel een hoop ruimte om allemaal netjes te kunnen zitten en luidkeels te zingen. Op het laatst wordt Youtube aangezet om de liedjes van de Club van Sinterklaas te oefenen. Dan wordt er ook gedanst, gesprongen en zelfs pietengym gedaan. Als we dan allemaal de nodige portie beweging gehad hebben is het bedtijd.

Puzzelen met Yoursurprise = Sinterprise

Vol spanning staan de ’s ochtends op. Waar we normaal wel eens kinderen het bed uit moeten jagen omdat ze anders mogelijk te laat komen, staan ze nu allemaal voor de deur te wachten tot ik zeg dat ze naar binnen mogen stormen. Dit keer staan de schoentjes op een platte doos die ingepakt lijkt. Vol nieuwsgierigheid maken ze de doos open en zien een hele zak met puzzelstukjes. Geen aanwijzing te vinden (die heb ik namelijk een dag eerder eruit gehaald). De gezichten splitsen zich op tussen verbaasd, teleurgesteld en nog meer nieuwsgierigheid. Ze leggen het op tafel en beginnen aan hun ontbijt. Er wordt wat gespeculeerd over de puzzel terwijl ik hard mijn best doe om niks te verklappen. Tijd om naar school te gaan.

Na school

Tussen de middag worden de boterhammen snel opgegeten, alles opgeruimd en wat gedronken. Tafel leeg, doekje erover en de puzzel wordt uitgepakt. De oudste zoon besluit naar boven te gaan. De jongste zoon zit voor de televisie. Tot de meiden door hebben dat zijzelf op de puzzel staan. Gillend van enthousiasme worden de jongens geroepen. Ineens is er die volle 100% interesse. Ze puzzelen tot en met schooltijd. Ze vragen nog even of ze zich alle vier ziek mogen melden, maar helaas gaat die vlieger niet op. Na school gaan we weer verder met puzzelen. Het ene na het andere puzzelstukje vind zijn plek. Toch is de puzzel pittig. Ik doe mee maar ook ik merk dat het een opgave is. Zeker zonder voorbeeld. Toch puzzelen wij de komende dagen nog vrolijk door en levert deze puzzel zo zijn geld op.

Puzzel van Yoursurprise

De puzzel zou opgeplakt kunnen worden, toch moeten wij er niet aan denken dit daadwerkelijk te doen. Het is namelijk juist die spanning en de gezelligheid van samen puzzelen die het gezellig maken. Eens even geen tablet, tv, gsm of wat dan ook. Maar tijd voor elkaar en heerlijke gesprekken die voortvloeien.

Puzzelen met Yoursurprise = Sinterprise

Ik kan mij zomaar indenken dat ik nu heel wat mensen op een idee heb gebracht om een eigen puzzel te creëren. Dit kan in allerlei verschillende designs en puzzelstukjes. Voor het complete overzicht kun je het beste de puzzel-pagina van Yoursurprise bekijken. Ook kun je hier, geheel vrijblijvend, een opmaak maken van een puzzel om te bekijken of je het leuk genoeg vind. Zo niet dan verwijder je de opmaak en puzzel je een nieuwe puzzel in elkaar. De prijzen variëren van de €19,95 tot en met de €34,95 per stuk. Hier komen de verzendkosten van €2,95 nog bij, zolang je bestelling onder de €50,00 zit.

Lees ook:

*Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review exemplaar ontvangen*

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

  • Mijn oudste 2 zoons hebben dit van opa en oma gekregen en hij staat geplakt in de kamer, maar ja nu zijn ze met 3 dus ik denk dat ik binnenkort weer zo’n leuke puzzel ga bestellen

  • Leuk puzzelen maar dan moet hij wel een beetje te doen zijn anders raak ik alleen maar gefrustreerd 😉 Ik ga dan ook meestal voor Disney puzzels met duidelijke kleuren en lekker herkenbaar.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics