Thuisleven.com
999 vragen aan je partner kopen voor je Valentijn
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Doeboeken > Boek 999 vragen aan je partner

Boek 999 vragen aan je partner

Of je nu al jaren bij elkaar bent of nog maar kort, het is altijd leuk om je partner beter te leren kennen. Nu kan het best lastig zijn om te bedenken wat je graag zou willen weten en daarbij de juiste vragen te formuleren. Om je een beetje op weg te helpen is het boek ‘999 vragen aan je partner’ een handig en leuk hulpmiddel. Ik heb dit boekje als review exemplaar ontvangen.

Het boekje

Het boek, van a5 formaat, bevat dus exact 999 vragen die je kunt stellen aan je partner. Vragen over jullie relatie, over hem/haarzelf, over alles en iedereen die te maken heeft met je partner. Denk aan ambities, dromen, dingen die hij/zij leuk vind om te doen, of lekker vind om te eten. Er zit een koortje aan de bovenzijde van het boek vast, zodat je makkelijk kunt bijhouden waar je bent gebleven.

Soorten vragen

999 vragen aan je partner kopen of bestellen
Verschillende soorten vragen.

Het boek bevat verschillende soorten vragen.

 • Open vragen; waar hij/zij wellicht wat langer over na moet denken. Bijvoorbeeld; wat voor historisch figuur had je graag ontmoet. Maar ook hele simpele dingen, zoals; wat is je favoriete gerecht.
 • Gesloten vragen, waarop je partner alleen ja of nee hoeft te antwoorden. Denk aan vragen als; vind je mijn mening belangrijk, of: ben je impulsief? Die vragen geven je natuurlijk vervolgens de gelegenheid om hierop door te vragen en kunnen de aanleiding zijn tot een goed en verhelderend gesprek.
 • Twee keuze vragen, een simpele manier om achter de voorkeuren van je partner te komen. Alhoewel sommige vragen het je wel erg moeilijk kunnen maken, zoals bijvoorbeeld bij de keuze tussen deze twee: in de toekomst kunnen kijken of mensen controleren met je gedachten? Poeh, dat vind ik er eentje waar ik wel even over na zou moeten denken hoor.
 • Vragen over jullie beide; dan bedoel ik vragen zoals bijvoorbeeld; wie van jullie tweeën is het meest doortastend of wie is het vroegst in de kerststemming. Deze vragen vind ik heel leuk, vooral om te zien in hoeverre we dezelfde visie hebben op bepaalde dingen.

Mijn mening

Ik vind het boek ‘999 vragen aan je partner’ een verrassend en mooi boek. Leuk en interessant om in te vullen, maar ook om te bewaren. Mocht je dan bijvoorbeeld eens in een relatiedip zitten dan kun je dit naslagwerk gebruiken om te lezen waarom je ook al weer voor hem/haar bent gevallen. Het is ook een erg leuk boekje om te bewaren voor je eventuele kinderen. Alhoewel ik het voor onze kinderen niet echt nodig vind om te lezen hoe bijvoorbeeld ons seksleven is/was, dus die pagina’s haal ik er dan wel vooraf even tussen uit.
Het boekje geeft je, volgens mij, ook gewoon lekker even tijd samen met je partner, met aandacht voor elkaar. Even geen beeldschermen die je afleiden, gewoon tijd voor een goed gesprek en daarin zit ‘m, denk ik, de grootste winst. In een tijd waarin we onze aandacht vooral schenken aan koude beeldschermen in plaats van onze partner en onze relatie is dit boekje een fijn hulpmiddel om weer wat dichter bij elkaar te komen (als je elkaar al wat langer kent), en/of om elkaar goed te leren kennen. Je koopt het bij Bol.com voor €9,99.

Leuk idee

Omdat ik het leuk vind om mijn partner nog beter te leren kennen, maar ook graag wil dat zij mij beter leert kennen hebben wij er voor gekozen om het boekje beide in te vullen. We hebben beide een andere kleur pen gepakt, voorin genoteerd wie welke kleur heeft en zo de vragen beantwoord. Zo hoef jij het natuurlijk niet te doen, je kunt ook beide je eigen boekje invullen als je dat prettiger vind. Dit boekje is echt een leuk cadeau voor Valentijn.

Lees ook: Valentijn: Hemd Voor Hem/Haar
Ook te lezen: Verras je Valentijn met een valentijnskaart met cadeau van Kaartje2go
Lees ook: Valentijnsdag met een heerlijke salade

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

30 reacties

 • Lijkt me een leuk boekje, heb hem nu gekocht voor mijn lieve vriendin die binnenkort gaat trouwen. Ze komt vast achter nieuwe dingen van haar man!

 • Heel erg leuk dat er ook een boekje is met vragen aan je partner! Ik heb het boekje 999 vragen aan jezelf vorig jaar gekocht en ben er nog steeds regelmatig in bezig. Heel leuk om te doen! Ik zou het leuk vinden om dit ook samen met mijn vriend te doen.. ben benieuwd wat we nog niet van elkaar weten in 7 jaar tijd!

 • Lijkt mij erg leuk om het boek 999 vragen aan je partner in te vullen en samen met mijn vriend te lezen en bespreken

 • Graag maak ik kans, want ik ben inmiddels 15 jaar getrouwd. We hebben het beide druk dus dit is een leuke manier om wat dichterbij elkaar te komen.

 • Wat een mooie handvaten om met elkaar in gesprek te komen! Vaak geeft een klein zetje in de goede richting, groots resultaat. Lijkt mij erg leuk!

 • Wat leuk, zo leer je elkaar nog beter kennen. Maar ik, zou ik niet zijn als ik het zelf zou houden. Als ik het win geef ik het cadeau aan mijn zusje, zij heeft sindskort een vriend en zo kunnen ze elkaar echt goed leren kennen.

 • Super leuk! Zeker wat voor mijn vriend en mij.
  Soms gaan we zo van elkaar uit, dat we niet altijd meer nieuwsgierig zijn naar elkaar.
  Dit is een mooie tool om in gesprek te gaan!

 • Wat een leuk boek en nog leuker om deze mee te nemen op onze volgende reis. Met een lange vlucht voor de boeg en avonden in of rond onze kamer omdat zoonlief al op zijn bedje ligt, weet ik zeker dat wij ons hiermee mee dan prima gaan vermaken!

 • Als ik dit zo lees denk ik dat het best een bestseller wordt. Stel je hebt het even moeilijk in je relatie dan kan dit boek hulp bieden. Stukken goedkoper dan naar een relatie therapie gaan of een reis maken naar welk land dan ook.
  Je komt nader naar elkaar toe. Er over praten, discuseren , misschien even boos op je partner worden, oplossing zoeken, nieuwe dingen van je partner te weten komen.
  Geconfronteerd worden met je “fouten” Hoe ga je daar mee om?
  Kort gezegd. Leerzaamboek.

 • ideaal als startpunt om weer eens een gesprek te voeren waarbij we de tijd nemen voor elkaar. Doe graag mee om hem samen in te vullen!

 • Ik doe graag mee! Lijkt me een topboek voor mij en mijn man! Sinds we pleegouders zijn rollen van de ene crisis in de andere en is er altijd hectiek en gedoe om ons heen. We zijn aan het voorbereiden op een rechtszaak, ondertussen komt er binnenkort een nieuwe pleegbaby én onze pleegzoon moet op zoek naar een andere school… Never a dull moment 😉 Maar voor mijn man en mij is het lastig om tijd voor elkaar te reserveren. Zelfs als we een datenight voor elkaar hebben gekregen, praten we vaak alsnog over dingen als rechtzaken, voogden, bezoekregelingen, regeldingen, enz. enz. Dit boek lijkt me een goeie manier om eens te focussen op ons, op elkaar en op ons huwelijk! <3

 • Dit is net wat ik nodig heb, ik ben net begonnen met daten en vind het ontzettend moeilijk om goede vragen te stellen zo in het begin. Nu ga ik op de 6e date op Valentijnsdag maar ben zo bang dat ik weer dichtsla. Kan nooit vragen bedenken om te stellen omdat ik te gefocust ben op hoe ik overkomen … Nu zag ik dit boekje en dacht:ja!!!! Dit is wat mij kan helpen!. En ook leuk om samen te doen 🙂 hoop zo dat ik deze zou mogen winnen! En als ik hem voldoende heb gebruikt, dan geef ik hem lekker door aan anderen zodat liefde altijd in beweging blijft

 • Wat een leuk boekje.
  Wie weet, leren wij elkaar na 54 jaar nog wel een beetje beter kennen, je weet maar nooit. Een Valentijn cadeau?
  Heel graag doe ik mee voor het boek: 999 vragen aan je partner.
  Ik volg op Bloglovin en waag een kansje.

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics