Thuisleven.com > Eten en drinken > Begin de dag met Good4U Vitamin Milled Seed Breakfast Boost.

Begin de dag met Good4U Vitamin Milled Seed Breakfast Boost.

Je ontbijt snel, makkelijk, lekker en gezond beginnen kan met de Good4U Vitamin Milled Seed Breakfast Boost. In dit artikel vertel ik je er graag meer over en laat ik je zien dat je de Breakfast Boost voor meer dan alleen een ontbijt kunt gebruiken. Snel lezen dus.

Good4U Vitamin Milled Seed Breakfast Boost.

De Vitamin Breakfast Boost van Good4U is volledig gemaakt van natuurlijke ingrediënten en verkrijgbaar in 2 soorten:

  • Zonnebloezaad (40%), pompoenpitten, vlaszaad, chiazaden (salvia hispanica), met vitamin de D2 versterkt champignonpoeder.
  • Pompoenzaad (35%), zonnebloemzaad, vlaszaad, chiazaad (salvia hispanica) (8%), cichoreiwortel-vezel, goji bessen, gedroogde bosbes (1%), gedroogde aardbei (1%), acerola-extract, met vitamin de D2 versterkt champignonpoeder.

De knapperig geroosterde zaden zijn rijk aan vezels, vitamines en mineralen. Zo bevatten ze onder andere vitamine D, koper, ijzer, magnesium, vitamine E en zink. De Breakfast Boost zijn hoog in vezels en proteïne, rijk aan vitamines en mineralen en geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Breakfast Boost gebruiken?

De eenvoudigste manier om de Breakfast Boost te gebruiken is om hem door de yoghurt of kwark te roeren. Eventueel kun je er wat (vers) fruit aan toevoegen en/of cruesli, havermout of andere granen.
Aangezien de Boost goed gemalen is, kan het ook makkelijk door een smoothie worden geroerd. Tevens is het uiterst geschikt om te roeren door het beslag van een cake, pannenkoeken en zelfs een taartbodem of door het kwarkbeslag voor de kwarktaart. Kortom de Good4U Vitamin Milled Seed is een lekkere en gezonde alleskunner en vanaf heden onmisbaar in de keuken.

Lees ook:

Wat neem jij als ontbijt?

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

5 reacties