Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Ontbijt, brunch en lunch > Begin de dag met Good4U Vitamin Milled Seed Breakfast Boost

Begin de dag met Good4U Vitamin Milled Seed Breakfast Boost

Je ontbijt snel, makkelijk, lekker en gezond beginnen kan met de Good4U Vitamin Milled Seed Breakfast Boost. In dit artikel vertel ik je er graag meer over en laat ik je zien dat je de Breakfast Boost voor meer dan alleen een ontbijt kunt gebruiken. Snel lezen dus.

Good4U Vitamin Milled Seed Breakfast Boost

De Vitamin Breakfast Boost van Good4U is volledig gemaakt van natuurlijke ingrediënten en verkrijgbaar in 2 soorten:

  • Zonnebloezaad (40%), pompoenpitten, vlaszaad, chiazaden (salvia hispanica), met vitamin de D2 versterkt champignonpoeder.
  • Pompoenzaad (35%), zonnebloemzaad, vlaszaad, chiazaad (salvia hispanica) (8%), cichoreiwortel-vezel, goji bessen, gedroogde bosbes (1%), gedroogde aardbei (1%), acerola-extract, met vitamin de D2 versterkt champignonpoeder.

De knapperig geroosterde zaden zijn rijk aan vezels, vitamines en mineralen. Zo bevatten ze onder andere vitamine D, koper, ijzer, magnesium, vitamine E en zink. De Breakfast Boost zijn hoog in vezels en proteïne, rijk aan vitamines en mineralen en geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Breakfast Boost gebruiken?

De eenvoudigste manier om de Breakfast Boost te gebruiken is om hem door de yoghurt of kwark te roeren. Eventueel kun je er wat (vers) fruit aan toevoegen en/of cruesli, havermout of andere granen.
Aangezien de Boost goed gemalen is, kan het ook makkelijk door een smoothie worden geroerd. Tevens is het uiterst geschikt om te roeren door het beslag van een cake, pannenkoeken en zelfs een taartbodem of door het kwarkbeslag voor de kwarktaart. Kortom de Good4U Vitamin Milled Seed is een lekkere en gezonde alleskunner en vanaf heden onmisbaar in de keuken.

Lees ook:

Wat neem jij als ontbijt?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

5 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics