Thuisleven.com
Zookids- Red de Rhino
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > Zookids- Red de Rhino

Zookids- Red de Rhino

Aan alles in het leven komt een keer een eind. Zo ook aan de hele leuke serie van ZooKids. Met heel erg veel plezier hebben we een aantal boeken uit de serie mogen lezen. Hopelijk komt er nog een herdruk van de titels die we nog niet in het bezit hebben, of kunnen we die nog ergens op de kop tikken.

Red de Rhino

Jurre en Jasmijn hebben een heel jaar lang kinderdirecteur mogen zijn van Dierentuin Zoopark. Dat jaar ging veel sneller dan verwacht en binnenkort moeten ze dan ook afscheid nemen. Gelukkig staat er nog een leuk tripje op de agenda, ze gaan namelijk met dierenverzorger Luuk mee naar Animal Park in Engeland. Hier gaan ze praten over een uitwisselingsprogramma met Rhino’s (neushoorns).

Ze overnachten in Engeland in een hotel dat naast Animal Park ligt. Die nacht wordt er een neushoorn gedood vanwege zijn hoorn. Ook nu zien we dat Jurre en Jasmijn het maximale eruit halen om de daders te vinden. Zal het ze lukken?

Wat vinden wij van het boek?

Het is een prachtig einde van de serie boeken. Spannend en goed leesbaar zijn toch wel de kenmerken van deze serie. Ook in dit boek zie je dat weer goed terug komen.
De illustraties/pentekeningen sluiten mooi aan bij de tekst en daardoor worden kinderen helemaal meegetrokken in het verhaal. Goed zelf te lezen vanaf ongeveer 9 jaar. Daarvoor een leuk boek om voor te lezen.

Informatie

Zookids- Red de Rhino
Auteur: Liesbeth van Binsbergen
Illustrator: Juliette de Wit
ISBN: 9789085433675
Uitgeverij: Royal Jongbloed

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics