Thuisleven.com
muurbeugel televisie
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Financiën > Telefoon en Abonnementen > Zo bespaar je tot €200 op internet en tv!

Zo bespaar je tot €200 op internet en tv!

Vandaag hebben we weer een mooie bespaartip voor je klaarstaan, namelijk op je abonnement voor internet en tv. Grote kans dat dit maandelijks van je rekening wordt afgeschreven zonder dat je er nog naar omkijkt. En dat is zonde! Want door internet en tv in quick speed te vergelijken kom je er al snel achter dat je daar zomaar €200 per jaar op kan besparen door over te stappen.

Korting voor nieuwe klanten

Aanbieders van internet en tv zijn niet zo zuinig als het aankomt op kortingen voor nieuwe klanten. Bedragen van €15 per maand korting zijn eerder regel dan uitzonding. Daar profiteer je dan een tijdje van voordat je overstapt op het reguliere tarief. Hierbij kies je in de meeste gevallen voor een contract van 1 of 2 jaar. Daarna is het gedaan met de fun en word je automatisch overgezet naar de actuele tarieven. Als trouwe, vaste klant betaal jij de volle mep. Dat wil je natuurlijk niet, dus stap je beter over en word je nieuwe klant bij een andere aanbieder, dit keer op keer weer om maximaal te besparen!

Snel vergelijken door postcodecheck

Veel moeite kost het niet om snel de kortingen bij verschillende aanbieders te achterhalen. Daarvoor maak je namelijk gebruik van een vergelijkingswebsite als Providercheck.nl. Je vult hier je postcode in en alle actuele acties bij de verschillende providers worden aan je getoond. Tv + internet, of alleen internet vergelijken, was nog nooit zo gemakkelijk!

Ontdek gratis cadeaus

Je ziet overigens niet alleen de flinke kortingen in de vergelijker. Je krijgt namelijk ook een overzicht van de extra cadeaus die de provider in kwestie jou te bieden heeft. Zo geeft de een gratis presentjes als wifiboosters of Google Nest Wifi, terwijl de ander je verleidt met een gratis tv-pakket als ESPN Eredivisie of Canal+ Series. Altijd mooi meegenomen! Ook zijn er aanbieders die extra combi-korting bieden, bijvoorbeeld op een telefoonabonnement of op energie. Houd deze voordelen in gedachten wanneer je overstapt, omdat het je op deze manier nog extra kan besparen. Zo hoef je bijvoorbeeld niet te investeren in extra data op je smartphone of op een abonnement bij een streamingsdienst.

Eenvoudig overstappen

Het overstappen zelf wordt je ook erg gemakkelijk gemaakt. Aanbieders zijn maar wat blij om jou binnen te halen, dus ontzorgen ze je middels hun overstapservice. Je hoeft alleen je gegevens achter te laten en de rest wordt geregeld.

Sneller internet voor dezelfde prijs

Ben je nog tevreden over de snelheid van je huidige internet abonnement? Het kan zomaar zijn dat je het aan de trage kant vindt, ook al was je eerder wel tevreden. Doordat we over het algemeen met steeds meer apparaten tegelijkertijd gebruikmaken van een wifi-verbinding kan de snelheid per apparaat trager worden. Meer mbit of het super snelle glasvezel bieden uitkomst. Door te vergelijken zie je ook meteen of er een snellere verbinding mogelijk is, mogelijk zelfs aan een lagere prijs!

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

6 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics