pvc jaloezie
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Ramen > Pvc jaloezieën op maat

Pvc jaloezieën op maat

De Nederlandse huizenmarkt is momenteel erg krap. Er heerst een schaarste naar betaalbare huizen. Er zijn in Nederland meer woning zoekende dan woningen. Wanneer iets schaars is zoals in Nederland woningen stijgt de prijs van dit goed. Door deze ontwikkeling zien we een duidelijke winnaar en duidelijke verliezer op de huidige woningenmarkt.

De winnaars van de huidige woningmarkt

De winnaars zijn de mensen die tot 5 jaar geleden een huis hebben gekocht. In deze tijd was het kopen van een huis nog een stuk goedkoper dan vandaag de dag. Hierdoor kunnen deze huisbezitters hun huis in de huidige markt tegen een veel hogere prijs verkopen. Het positieve verschil tussen het bedrag waar mensen hun huis voor hebben gekocht en waar mensen het huis voor verkopen wordt overwaarde genoemd. Deze overwaarde kunnen mensen weer inzetten bij het kopen van een nieuw huis.

De verliezers op de huidige woningmarkt

De grote verliezers van de huidige woning situatie in Nederland zijn starters. Doordat huizen momenteel zo duur zijn is een hypotheek vaak niet genoeg om een huis te kopen. Wanneer je als alleenstaande of als vrijgezel een huis wilt kopen is je hypotheek vaak te laag. Zelfs wanneer je als stel een huis wilt kopen is de kans groot dat je een flinke som spaargeld nodig hebt. In Nederland kun je tot 30.000 euro sparen zonder dat er extra belasting over dit bedrag wordt gevraagd. Dit bedrag besteden mensen graag aan het verbouwen van hun huis maar wordt nu vaak volledig aan het overbieden op een nieuwe woning uitgegeven. Dit komt omdat een hypotheek slechts wordt verstrekt over de waarde van een huis. Alles wat je als bieder over de waarde van een huis wilt bieden zal uit je eigen vermogen moeten komen.

Eindelijk een huis en dan?

Wanneer het je in deze markt dan eindelijk is gelukt een nieuwbouw of bestaand huis te bemachtigen willen veel mensen hun huis verbouwen of opnieuw inrichten. Een nieuwe keuken, een nieuwe badkamer maar vaak ook pvc jaloezieen op maat. De keuze voor dit soort nieuwe inrichting is gigantisch en verplaatst zich steeds meer van de bouwmarkt naar online. Wie gaat er nog jaloezieën uitzoeken in een winkel? Het is inmiddels zo eenvoudig en snel online te regelen dat je met een klik op de muis je aankoop doet bij het grote assortiment van 123jaloezie. Dit geldt voor het product jaloezieën maar ook voor behang, bad tegels en alles wat je maar kunt bedenken voor je nieuwe huis.

gastbloggerthuisleven

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

7 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics