Thuisleven.com > Persoonlijk > Voorstelronde Daan en Vera

Voorstelronde Daan en Vera

Hallo allemaal! Wij zijn Daan en Vera de Jong (zoon en dochter van Miranda) en lopen één week snuffelstage bij Thuisleven. Eigenlijk wilden we ergens anders stage lopen, maar gezien de Corona periode was dat allemaal iets te lastig. We zijn dan ook heel erg blij dat onze moeder een eigen bedrijf heeft en we zo toch eens kunnen zien hoe het bij een professioneel bedrijf eruit ziet. Wellicht kunnen jullie ons al een klein beetje door wat onze moeder allemaal schrijft, toch vinden we het leuk om ons even voor te stellen middels een korte voorstelronde.

Daan de Jong

Mijn naam is Daan de Jong en ik ben 16 jaar oud. Ik zit op Groenewald in VMBO T3, volgend jaar mag ik de eindexamens doen en daarna wil ik verder Industrial Engineering en omdat ik gek ben op treinen zou ik graag ook een opleiding bij de NS willen volgen als machinist. Zoals Vera en ik hierboven al zeiden is het erg moeilijk om in deze periode een stage plek te vinden. Mijn vervolgopleiding is dan ook wat anders dan de stage die ik nu heb. Toch hoop ik hoop ik bij Thuisleven wat te kunnen leren.

In mijn vrije tijd game ik graag, vooral Transport Fever 2 vind ik erg leuk om te spelen. Ook het bezoeken van steden vind ik erg leuk. De vakanties in Rome en Milaan vond ik dan ook heel erg leuk. Verder vind ik treinen en bergen helemaal geweldig.

Vera de Jong

Mijn naam is Vera de Jong en word in juni 15 jaar. Ik zit op het vmbo-t in het derde jaar. Mijn hobby’s zijn tekenen en lezen. Op dit moment lees ik The 100. Maar verder werk ik ook graag met make-up om nep wonden te maken. Ook kijk ik graag Netflix (ik kijk ook op dit moment de serie van The 100). Verdere hobby’s zijn koken, bakken en gamen. Na mijn eindexamen wil ik graag de opleiding pedagogisch zorg volgen en een cursus lotus slachtoffers.

Later wil ik ook graag veel gaan reizen en hoop ik de hele wereld te kunnen zien. Steden die ik graag wil zien zijn Londen, Parijs, Los Angeles en New York. Maar gelukkig ben ik al in andere steden geweest waaronder Milaan, Rome, Luxemburg en Venetië. Dat waren erg mooie steden.

Stagiaire Thuisleven

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

  • Daan en Vera, heel veel succes met jullie stage. Persoonlijk zou ik het leuk vinden om volgende week van jullie een evaluatie te lezen hoe jullie het gevonden hebben en wat jullie gedaan hebben. Mijn dagelijkse routine is om elke dag op thuisleven.com te kijken om de gezellige blogs te lezen. Ik wens jullie deze week ontzettend veel succes en plezier!

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics