Thuisleven.com > Persoonlijk > Verlanglijstje van een 9 jarige jongen

Verlanglijstje van een 9 jarige jongen

Onze oudste zoon wordt bijna 9 jaar. Hoera hij kijkt er al erg naar uit. Als wij oud en nieuw gevierd hebben begint hij al na te denken over wat hij eigenlijk wil voor zijn verjaardag. En dat vind ik toch best ingewikkeld. Wat geef je een 9 jarige, geef je nog auto’s of wordt dat te kinderachtig, gaan wij al aan games/spelcomputer beginnen of wachten wij er nog mee.

Eerst maar eens afwachten waar hij zelf mee komt. En ik moet zeggen/schrijven het verbaasde mij best wel. Er stond geen enkele spelcomputer of games op terwijl hij dit toch geregeld heeft gespeeld bij vrienden, prima hoor, ben er wel blij mee laat hem nog maar lekker spelen. Schermtijd hebben ze al genoeg zullen wij maar zeggen. Hij mocht zijn lijstje zelf maken op Lijstje.nl. Dit is erg makkelijk voor familie en vrienden die op zijn verjaardag komen.

Lijstje.nl:

Op lijstje.nl kun je dus heel makkelijk een lijstje maken voor verjaardag/ feest of welke gelegenheid dan ook. Als je je lijstje hebt gemaakt, kun je een link doorsturen of je zet op de uitnodiging dat je een lijstje hebt gemaakt en onder welke naam.   Ze zoeken het lijstje op en beantwoorden de controle vraag en dan zien ze het lijstje.  Ze kunnen afstrepen wat ze willen geven. Zo voorkom je ook dubbele cadeau’s en krijgt je wat je echt graag wil. Het voordeel van een online lijstje maken bij Lijstje.nl is dat je gelijk ziet in welke winkel het goedkoopste is en als je het aanklikt wordt je door gelinkt en kan je het gelijk bestellen. Super makkelijk en snel.

Het verlanglijstje:

Hij is erg van de Lego en dat kon natuurlijk niet uitblijven op zijn verjaardagslijstje. Het grootste cadeau wat erop staat is de Lego vrachttrein. De prijs varieert van €139-€252. Zeker de moeite waard om even te googlen.

LEGO City Vrachttrein - 60198

Ook wil hij graag van de Lego , de lego City sneeuwschuiver en nog extra Lego rails.

Voor Sinterklaas heeft hij de Hotwheels track builder racekrat gehad en daarom wilde hij nog meer . Er zijn veel verschillende Hotwheels in verschillende prijsklasse. Je hebt auto’s per stuk, per 3/5/10 en mega packs. Voor ieder budget wat!

Pocket Morphers

Op zijn lijstje staan ook Pocket Morphers. Ik had werkelijk geen idee wat het was. maar het zijn cijfers die je kan veranderen in voertuigen. En heb je alle cijfers kan je er 1 grote robot van maken. Ik weet niet of hij hier veel aan heeft, maar het lijkt hem erg leuk dus laat ik het erop staan. De prijs is rond de 5 euro.

Hij is dol op lezen dus hij wil ook graag boeken van Geronimo Stilton. Daar heeft hij er nog geen 1 van dus hij vond ze allemaal leuk! Genoeg keuze voor degene die hem wil verassen met ene boek. Ook een Donald Duck pocket vind hij heerlijk om te lezen. Vanaf welke leeftijd is de Donald Duck eigenlijk leuk om te lezen?, Go or No Go schreef er een artikel over.

Als laatste heeft hij geld erop gezet. Bij de vraag waarom hij dit heeft gedaan, vertelde hij dat hij wil sparen voor Lego. Goed over gedacht! Op Lijstje.nl kan je instellen dat cadeau’s niet afgestreept kunnen worden en dat heb ik dus bij geld gedaan. Ik vond zijn lijstje erg leuk geworden en hij is natuurlijk heel erg benieuwd naar wat hij krijgt. De Lego trein krijgt hij in ieder geval want die doen wij samen met de opa’s en oma’s dus die heb ik afgestreept. De rest is nog een verrassing. Op naar een stoere jongens verjaardag!

Wat vragen jullie kinderen voor hun verjaardag?

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

7 reacties

 • Is het dan idd nog wel een verassing als hij daarna kan zien wat er wel en niet is weggestreept?

 • Geronimo is inderdaad heel populair op die leeftijd, komt ook wat door school.
  Lego staat hier ook op het lijstje, samen met een robot hond of zoiets…

 • ben zelf ook een boeken speurneus ben nu 10 zit op pinterest om allemaal boek figuren te tekenen bijvoorbeeld hier geronimo stilton

 • Erg herkenbaar inderdaad! Lego, hotwheels en donald duck zijn hier ook altijd welkom! Geronimo Stilton dacht ik eigenlijk dat dat vooral meisjesachtig was, maar dat is dus niet zo? Ik ga daar zeker eens naar kijken! 🙂 Bedankt voor de tips!

 • Je hebt mij op een goed idee gebracht met lijstje.nl
  Erg handig, ga er direct kijken.
  Bedankt voor de tip, Marjo.
  Binnenkort is er weer een kleindochter jarig, moet nog een lijstje vragen. Ze wordt 9 jaar al weer.

 • Grappig, onze jongste zoon wordt binnenkort ook 9 jaar! Hij is ook al een tijdje bezig met zijn verlanglijstje. Hij is helemaal gek op alles van Hoe Tem je een draak, nadat hij dit boek mocht lezen! Maar hiervoor vraagt hij geld zodat hij zelf het kan uitzoeken. Daarnaast heeft hij een mega lijst van verschillende boeken, hij is onze boekenwurm. Dit geeft hem wel een dubbel gevoel want hij wil ook graag sparen. Keuzes maken blijft lastig! 😉

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics