Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Vrouw > Upsa! Helpt tegen schurende benen

Upsa! Helpt tegen schurende benen

Soms spot je een product en dan weet je: dat is precies wat ik zoek. Dat is zeker het geval met Upsa! En net nu de nieuwe collectie is gelanceerd mag ik een zwart setje verslaan voor Thuisleven.

Recreatief fietsen met pitstop

We fietsen graag recreatief, dat is algemeen bekend. De tussenstop is zeker zo belangrijk. Dan lunchen we uitgebreid samen ergens onderweg. Het liefst buiten in het zonnetje natulijk. Een lekker broodje met zalm of een frisse salade met een sapje. Helemaal voldaan keren we dan terug huiswaarts en kunnen we er weer een volle werkweek tegen aan.
Juist omdat we ergens lunchen ga ik niet graag in sportkleding op de fiets. Maar mijn gewone kleding zit niet altijd comfortabel. En met een lange broek aan worden mijn benen nooit bruin….

Upsa! het broekje voor onder je jurk of rok.

En dan is daar Upsa! Het broekje voor onder je jurk of rok. Dat opent mijn hele garderobekast weer. Toevallig heb ik afgelopen zomer een aantal lange zomerjurken gekocht. Het risico van schurende benen hield mij tegen deze te dragen in de hittegolf op de fiets. Hoe fijn had het wel niet geweest wanneer ik Upsa! eerder had ontdekt.
In de nieuwe collectie van Upsa! is het broekje uitgebreid met een bijpassend topje, met of zonder kanten randje. De collectie is verkrijgbaar in maar liefst vijf kleuren en in grote maten.

En hoe zit Upsa! dan?

Je zou Upsa! kunnen dragen als ondergoed, al is het topje best wel gekleed. De stof voelt heerlijk zacht en het patroon sluit zeer goed aan. De broekspijpen kruipen niet omhoog en knellen niet af. Hierdoor helpt het echt tegen de schurende binnenzijde van benen. De pijpen zijn kort genoeg voor een rokje en precies lang genoeg tegen hinder.
Wat ik ook als bijzonder prettig ervaar is dat het risico op een inkijkje tussen de benen, geen uitzicht biedt. We kennen allemaal die plotseling opwaaiende rokken wel in de wind op de fiets. Het fiets nu gewoon iets relaxter met twee handen aan het stuur. En even snel naar de winkel lopen kan nu ook in mijn jurk.

En dan is daar nog..

Het contact met Upsa! verloopt uitermate vriendelijk en vlot. Dat lees ik ook terug in de vele reviews op de site en sociale media. Daarbij komt dat de producten met zorg worden verzonden. Aan werkelijk alles is gedacht van logo tot verpakking. Het is allemaal met de uiterste zorg gedaan en dat voel je terug in de stof. Nu alleen nog even mijn benen in zomermodel terugbrengen.

Lees ook:

Heb jij wel eens last van schurende benen?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics