Thuisleven.com
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Familie > Paw Patrol, Pups redden Puplantis dvd

Paw Patrol, Pups redden Puplantis dvd

Paw Patrol, de kinderen staan te springen als ik ze de DVD voorhoudt. Maar het is veel te lekker weer buiten dus ze moeten wachten tot na het avond eten om hem te bekijken.

Paw Patrol- Volume 19, Pups redden Puplantis

Duik mee in zes onderwatermissies met Paw Patrol, waaronder twee dubbel-lange afleveringen. Als de magische stad van de meerpups, Puplantis, begint te vallen moet de Sea Patrol uitzoeken waarom, voordat het te laat is. Bekijk daarna hoe de pups Sid de Piraat en zijn maat Arrby stoppen om de Zee Patroller te stelen en hoe ze de huis van een gigantische zeeslak moeten redden!

Afleveringen:

  • Pups redden Puplantis
  • De pups redden een gezonken sloep
  • Pups redden een wiebelende walvis
  • De ups redden de vliegende duikbel
  • Pups redden een sompig veld
  • Pups redden hun gestolen zee Patroller

Wat vinden wij ervan?

Anders dan de titel me deed vermoeden is het niet één lange Pup film. Maar na het lezen van de achterzijde zie ik dat het zes afleveringen zijn. Waarvan twee dubbel-lange afleveringen. De eerste aflevering waar de puplantis schelp wordt gepikt is hier de favoriet, hij is spannend en erg leuk zegt mijn zoon. Door Pupmeerminnen magie worden de Paw Patrollers omgetoverd in Sea Patrollers. Met mooie meermin staarten redden ze de hele boel weer van Piraat Sid en zijn maatje Pup Arrby. Het is leuk om naar te kijken, de pups zijn altijd vrolijk en de kinderen zijn er hier dol op.

Ik vind het zelf ook leuker kijken dan naar sommige tekenfilms waarin ze alleen maar aan het vechten zijn. Het is dan ook echt voor alle leeftijden en vooral kinderen van een jaar of 3 tot 8 zullen hiervan genieten. Het redden van al die dieren en mensen in nood duurt 91 minuten. Tijd genoeg dus voor papa en mama om de boel wat aan kant te maken en eten te koken als de kinderen thuis zijn in de Mei vakantie. Of voor als er in die vakantie zich een druilerige dag voordoet, laten we hopen op veel buiten speel plezier. Omdat het zes verschillende afleveringen zijn hoeven ze ook niet de volle 91 minuten te kijken natuurlijk. Ook worden we nog getrakteerd op twee afleveringen van Top Wing. Die kende ik zelf nog niet, maar de kinderen natuurlijk wel, dat was een leuke verrassing. Lees meer over Paw Patrol op Thuisleven

#Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review exemplaar ontvangen#

summitmommy

mama van 2 kids, loves gadgets, Xbox spellen, lego en nieuwe dingen proberen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics