De Healthbox is een doosje vol Healthy stuff uitgezocht door Health Experts als Fajah Lourens en Vivian Reijs. Deze keer mocht Ralph Moorman de box samen stellen en mijn verwachtingen waren dan ook extra hoog. In deze unboxing review lees je of mijn hoge verwachtingen terecht waren of dat het toch niet zo’n succes was… Lees je gezellig mee?

Heathbox

De eerste partij van Ralph Moorman Healthbox was snel uitverkocht, dat zorgde er alleen maar voor dat mijn verwachtingen stegen. Om mijn nieuwsgierigheid iets te koesteren checkte ik op deze pagina de inhoud van het pakket en eigenlijk was ik daar meteen enthousiast over. Gelukkig hoefde ik niet lang te wachten op de nieuwe levering en kon de unboxing beginnen.

Inhoud van mijn pakket

– Multi 4 All voedingssupplement, 60 stuks (prijs normaal € 20,49)
– D-25 voedingssupplement, 120 stuks (prijs normaal € 13,40)
– I Sea Pasta Tagliatelle, 100g (prijs normaal € 4,95)
– Royal Green Coconut Cream, 325 ml (prijs normaal € 6,62)
– Bee natural bad & douche, 250ml (prijs normaal € 4,94)
– Natural temptation wish you luck thee, 18 theezakjes (prijs normaal € 2,71)
– Squalan pure facial oil, 5ml (prijs normaal € 5,90)
– 100% Keltisch zeezout, 200g (prijs normaal € 1,75)
– Ivories natural teeth whitening, 15ml (prijs normaal € 34,99)
– Natural spa concept cleansing cream, 30ml (prijs normaal € 7,00)
– Lovechock organic RAW chocolate, 70g (prijs normaal € 4,00)
– Annecy cosMetics Fruitstick, 4g (prijs normaal € 5,90)
– Hormoonbalans, soft cover (prijs normaal € 19,50)
– King Soba boekweit noedls met zoete aardappel, 250g (prijs normaal € 2,99)
– Een lading folders

Unboxing Healthbox van Ralph Moorman

En tot slot was een product niet op voorraad voor levering en ontving ik een tegoedbon voor Esse probiotic skincare (prijs normaal € 14,00)
Als je alles los zou bestellen zou de prijs op een totaalbedrag komen van € 149,14. En dat terwijl je het gehele pakket voor slechts € 34,95 + € 4,95 kunt bestellen. Neem je een abonnement van 6 boxen dan krijg je € 5,00 korting per box. (ik heb de bedragen die ik zelf vond op internet gehanteerd, in de folder die meegeleverd zit staan andere bedragen):

Mijn mening over de Healthbox

Mijn drie favoriete producten uit de doos zijn:

  • Het boek Hormoonbalans. Wellicht herkenbaar voor veel vrouwen dat je lichaam toch niet helemaal stabiel functioneert. De tips uit het boek zijn echte aanraders, bovendien staat er in het boek wat een arts doet. Ideaal!
  • Keltisch zeezout. Hier hebben we wel een beetje om moeten lachen overigens. Ik was ervan overtuigd dat het te gebruiken was in de keuken en mijn vriend wilde het meenemen naar de badkamer. Een leuke discussie volgde waarop ik op den duur het foldertje erbij nam (en dan ben je blij met het literatuur) en wat blijkt het is geschikt voor zowel de badkamer als in de keuken.
  • Multi 4 All. Dankzij stress staat mijn lijf wat strak. Ziektes uiten zich niet, maar ik ben met pozen zo vermoeid dat het soms niet leuk meer is. Dankzij mijn fysio zijn alle spieren weer lekker los en is er een opbouwend trainingsprogramma uitgestippeld. Een gezonde voeding en levensstijl is iets waar ik altijd al mee bezig ben geweest maar dankzij voedingssupplementen voel ik me stukken energieker dan normaal gesproken. Yay! Heel veel producten zijn echt nieuw voor me en zou ik los nooit gekocht hebben. Zo moet ik de Ivories natural teeth whitening echt eens gaan proberen alsook de thee en pure chocolade.

Kortom een box vol versassende en leuke producten.

Lees ook:

*** Voor deze review hebben we een review exemplaren ontvangen, dit beïnvloed echter niet mijn mening ***

Geverifieerd door ExactMetrics