Thieves van Young Living

Met mijn 34 jarige leeftijd heb ik heel wat mensen mogen ontmoeten en leren kennen. Vele vriendschappen zijn er gesloten en velen zijn er ook verwaterd, zeker na mijn verhuizing. Nou kan ik daar wel heel treurig in zijn maar de keerzijde van die verhuizing is dan weer dat ik nieuwe mensen ontmoet. Een van die mensen die ik leerde kennen was Sarah. Sarah heeft twee prachtige kinderen en een liefdevolle echtgenoot. Ik kom dan ook graag bij haar op de thee om te kletsen over de dagelijkse dingen, maar ook om elkaar te steunen in moeilijkere tijden. Elke keer weer als ik bij haar binnen stap komt er een heerlijke geur mijn neus tegemoet. De eerste keer moest ik er even aan wennen, want waar komt die geur vandaan? Nadat ik haar hele kamer had afgespeurd met mijn ogen zag ik in een hoek een diffuser staan (alhoewel ik toen nog niet wist dat het apparaat een naam had). In deze diffuser laat ze de geuren van Young Living door de kamer trekken. En zo raakte ik steeds meer bekend in de wereld van Young Living.

Young Living

Etherische oliën zijn meer dan alleen een lekker geurtje. Young Living heeft zich in de afgelopen jaren flink verdiept in de wereld van etherische oliën en heeft sindsdien een breed scala van producten op de markt gebracht. Zo zijn er de bekende etherische oliën, maar ook make-up, schoonmaakmiddelen en zelfs supplementen op basis van etherische olie.

Van de zoete geur van lavendel tot de frisse geur van eucalyptus. Ook zijn er heerlijke melanges, speciaal samengesteld en geformuleerd. Ideaal als je van meerdere geuren / krachten tegelijk wilt genieten. Alle etherische oliën van Young Living zijn gemaakt van pure, plantaardige extracten uit de eigen boerderijen in Amerika, Europa, Afrika, Azië en Australië.

Yep… de Young Living etherische oliën nemen je zintuigen mee op reis.

Wetenschappelijk bewijs

Velen beweren baten te hebben bij het gebruik van etherische oliën. Zeker omdat veel mensen die etherische oliën gebruiken een ietwat andere leefstijl hebben. Een typisch voorbeeld vind ik Sarah. Sarah gaat elke weer naar yoga en als het even kan neemt ze dagelijks een moment voor zichzelf. Hetzij met een yoga moment thuis, hetzij met een goede work-out in de sportschool. Wat dat aan gaat heb ik diepe respect voor deze topper. Veel van deze momenten films ze en laat ze, versneld, zien op haar Oilywildlings Instagram kanaal (ga haar gerust volgen, ook eventuele bestellingen mag je bij haar plaatsen). Ook als ze eens een moment voor zichzelf neemt, zet ze haar gsm neer om er vervolgens een filmpje van te maken. Heerlijke vrouw die ik heel graag als vriendin om mij heen heb.

De wetenschappelijke bewijzen zijn echter nog zwak, toch hoeft dat niet te beteken dat het er niet is. Body-mind-spirit is namelijk niet meetbaar en laat dit nou net hetgeen zijn waar Young Living op in zet. Hierdoor is het dus zeker mogelijk om bijvoorbeeld de symptomen ten gevolge van stress te verminderen.

Thieves

Waar gangbare schoonmaakmiddelen een risico vormen voor de gezondheid vanwege de schadelijke stoffen die erin zitten, komt Thieves bijzonder goed van pas. Thieves dood bacteriën, maar is niet schadelijk voor mens, dier en natuur. Hiermee is het een perfect alternatief voor elke ruimte in huis.

Heb jij al eens kennis gemaakt met een etherische olie?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics