The Marvels vanaf 8 november in de bioscoop.
Thuisleven.com > Er op uit > Dagje weg > Bioscoop > The Marvels vanaf 8 november in de bioscoop

The Marvels vanaf 8 november in de bioscoop

In Marvel Studios’ nieuwste blockbuster, The Marvels, zien we hoe Carol Danvers, beter bekend als Captain Marvel, geconfronteerd wordt met onvoorziene gevolgen na haar wraak op de tirannieke Kree en de Supreme Intelligence. Het universum raakt ontwricht en Carol moet een onverwachte last dragen.

Een verstrengeling van krachten: Carol, Kamala, en Monica

Een merkwaardig wormgat kruist het pad van Carol Danvers, en dit vormt de sleutel tot een bijzondere alliantie. De krachten van Carol vermengen zich met die van Kamala Khan, alias Ms. Marvel, en Captain Monica Rambeau. Dit onwaarschijnlijke trio, elk met unieke krachten, moet samenwerken om het universum te redden als ‘The Marvels’.

Een sterrencast in actie: Ontmoet de hoofdrolspelers

De film straalt dankzij een indrukwekkende cast met namen als Brie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani, Zawe Ashton, Gary Lewis, Park Seo-Jun, Zenobia Shroff, Mohan Kapur, Saagar Shaikh en Samuel L. Jackson. Deze sterren brengen de personages tot leven en tillen het verhaal naar een hoger niveau.

Achter de schermen: Regisseur en creatief team

Nia DaCosta neemt de regie op zich, terwijl Kevin Feige het project produceert. Het creatieve team, bestaande uit Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Mary Livanos, Jonathan Schwartz en Matthew Jenkins, zorgt voor een visueel spektakel. Het scenario is het resultaat van de samenwerking tussen Megan McDonnell, Nia DaCosta, Elissa Karasik en Zeb Wells.

Release datum: Markeer 8 november 2023 in je agenda

Vanaf 8 november 2023 kunnen Nederlandse bioscoopgangers zich onderdompelen in de wereld van The Marvels. Mis dit epische avontuur niet en ontdek hoe deze onwaarschijnlijke helden samenwerken om het universum te redden.

Conclusie: The Marvels – Een onvergetelijk avontuur

Met een gedestabiliseerd universum, een unieke alliantie van superhelden en een sterrencast die schittert, belooft Marvel Studios’ The Marvels een onvergetelijk avontuur te worden. Bereid je voor op een meeslepende ervaring die de grenzen van het Marvel-universum verlegt.

The Marvels vanaf 8 november in de bioscoop.

Win

Thuisleven mag The Marvels pakket (The Marvels totebag, een notebook, een pin badge, een keychain en twee vrijkaarten) verloten onder de de deelnemers. Deelnemen aan de winactie is heel eenvoudig. Laat onder dit artikelen onder 2 willekeurige andere artikelen op Thuisleven.com een reactie achter.

De winactie liep tot en met 27-11-2023.

Lees ook:

Welke Marvel film vond jij het leukste?

Foto’s: Disney
#spon

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

59 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics