Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Bloemen en planten > Stekkie Box bezorgt maandelijks klein maar fijn plantengeluk

Stekkie Box bezorgt maandelijks klein maar fijn plantengeluk

Langs verschillende wegen lees ik meer en meer over het stekken van planten. Er bestaan zelfs gekkies op het gebied van stekkies. Toen Plant Rebelz op zoek was naar aandacht voor de Stekkie Box twijfelde ik geen moment, want aan deze gekte wil ik graag meedoen.

Stekkie Box

Het principe van Stekkie Box is vrij eenvoudig, maandelijks ontvang je stekkies op je deurmat. Plant Rebelz doet zijn uiterste best om je te voorzien van de tofste en nieuwste stekkies. Deze zijn afgepast aan de maand of het seizoen van ontvangst. Het is dan vervolgens aan jou om deze botanische baby’s op te voeden tot volwaardige kamerplanten.
Aan de kleinste details is gedacht, van de Plant Rebelz stickers tot aan de symbolen en het lettertype van het begeleidend schrijven. Er is echt zorg aan het verpakken van de stekjes besteed. Ze hebben alvast een goede start gekregen.
Link naar de Stekkie Box unboxing.

Stekkie Box Plant Rebelz

Het abonnement

Stekkie Box is een maandelijks opzegbaar abonnement. Je ontvangt vier stekjes gratis aan huis bezorgd voor 22,50 euro per maand. En daar stopt het niet bij voor Plant Rebelz. Ze verstrekken per stek naam en toenaam, foto en nog extra achtergrondinformatie. Dit naast de algemene verzorgingstips qua standplaats, bewatering, extra voeding, verpoten en gewenste omgevingstemperatuur.
Bij je eerste Stekkie Box zit een extra gift. In mijn geval zijn dat vier mooi vormgegeven kaarten, goodies. Dit kaarten setje gebruik ik als decor bij de stekjes. Eindelijk een goede reden om na jaren de muurplanken weer eens te pimpen.

Stekjes decoratie

Plant Rebelz

De bedrijfsnaam en het taalgebruik ogen wat rebels. Plant Rebelz blaast hierdoor het stof van de oubollige stekkies. Het is nu helemaal hip en happening om stekjes te hebben en zelfs onderling te ruilen. Naast losse stekjes en Stekkie Box is het assortiment van Plant Rebelz zeer uitgebreid. Het wordt heel overzichtelijk per familie kamerplant, per grootte of zelfs per eigenschap gerubriceerd. Mijn aandacht werd direct door de Luchtzuiverende planten, Kind- en Diervriendelijke kamerplanten en de terrariums getrokken. Later volgt nog een review van de Terrarium Refill voor het geval je op het punt staat een terrarium in te richten of hoognodig nieuw leven in wilt blazen.

Lees ook:

Ben jij al aan het stekken geslagen?

*voor het schrijven van deze review hebben we een exemplaar ontvangen*

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics