Thuisleven.com
STAS schilderij ophangsystemen
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Woonaccessoires > STAS schilderij ophangsystemen

STAS schilderij ophangsystemen

Er is niks zo ongezellig als een ruimte met daarin enkel het meubilair dat noodzakelijk is. Een ruimte moet aangekleed worden om er prettig uit te zien. Weliswaar kost dat wat geld maar bedenk je wel dat je in een gezellige ruimte beter kunt ontspannend (ideaal voor een slaapkamer en woonkamer) en tegelijkertijd ook je productiviteit vergroot (dit is dan weer handig op kantoor en in de keuken). Behalve planten, foto’s en accessoires die je op de kast of tafel kunt plaatsen zijn schilderijen het ultieme middel om karakter en levendigheid te geven aan het interieur. Kunst laat een woonkamer stralen, maar doet nog meer : het verwijst naar het de smaak. Bovendien kan het de kale muren verhullen. Dankzij de STAS schilderij ophangsystemen was het ophangen van een schilderij nog nooit zo eenvoudig.

Schilderij ophangsystemen

Een van de populaire STAS ophangsystemen zijn de schilderij ophangsystemen. Dankzij een uitgebreid en compleet scala aan ophangsystemen kun jij ten alle tijden je schilderijen, fotolijsten en kunst op een flexibele, eenvoudige en snelle manier ophangen en verplaatsen. Wil je graag je schilderij belichten? Ook dat is mogelijk dankzij de schilderijverlichting.

De gepatenteerde ophangsystemen van STAS kunnen op elk type wand of plafond worden gemonteerd of het nu gaat om een betonnen muur, gipsplaten, een bakstenen muur of …

Welke soorten ophangsystemen zijn er?

Zoals gezegd zijn er meerdere STAT schilderij ophangsystemen verkrijgbaar. Hieronder een overzichtje van de verschillende soorten inclusief wat handige informatie per product.

 • Minirail
  Dit is de dunste rail ter wereld en kan maar liefst 25 kg per meter dragen.
 • Cliprail
  Een basic, simpel en eenvoudig ophangsysteem dat maar liefst 20 kg per meter kan dragen.
 • Cliprail pro
  Voor het zwaardere werk met zijn draagkracht van maar liefst 45 kg per meter.
 • Cliprail max
  Sluit perfect aan, geen opening tussen rail en plafond. Draagkracht van 25 kg per meter.
 • Multirail
  Voor het ophangen en verlichten van kunst. Draagkracht 45 kg per meter.
 • Multirail max
  Voor het zwaardere werk, plafondaansluitend, met verlichting. Draagkracht 45 kg per meter.
 • J-rail
  Om hoog op te hangen en snel te verwisselen. Draagkracht 25 kg per meter.
 • J-rail max
  Voor professioneel gebruik. Draagkracht 100 kg per meter.
 • Plasterrail
  Geen rail zichtbaar, geïntegreerd in stucwerk. Draagkracht 20 kg per meter.
 • U-rail
  Plafondmontage, op de kantlat van systeemplafonds. Draagkracht 20 kg per meter.
 • Houten rails
  Haal een stukje natuur in huis. Draagkracht 20 kg per meter.
Goed om te weten:
Op de u-rail na worden de systemen aan de muur bevestigd. De u-rail heeft een systeemplafond bevestiging.
De kleuren zijn wit of aluminium voor de ophangsystemen. Enkel de plasterrail is van verzinkt staal en de houten rails heeft de kleur van hout, ayous hout om precies te zijn.

Ook ideaal voor de kinderkamer

magnetische ophangsysteem

Bij dergelijke systemen denk je niet meteen aan een kinderkamer. Toch is dit ook een van de ruimtes waar je het juist zo kunnen overwegen. Kinderen veranderen immers met de minuut waar je bij staat.
Waar je bij baby’s, peuters en kleuters de kamer nog kunt opvrolijken met een olijk schilderij is dat in de tienerjaren not done. Dan blieven ze liever posters van hun favoriete acteur(s) en zanger(s) aan de muur.
Wat ik buiten dat om op de tienerkamers hier in huis ook zie is dat ze het maar al te leuk vinden om tijdens een vakantie een kaartje te kopen en de kaarten van verjaardagen e.d. op te sparen die vervolgens door de hele kamer heen liggen.

Ophangsystemen met een eenvoudig clipsysteem zijn dan de ideale oplossing en voor alle losse dingetjes heeft STAS leuke magnetische ophangsysteem om papieren, memo’s, foto’s, kaarten, kindertekeningen etc. op te hangen. De bijgeleverde magneetjes zijn uit te breiden met andere magneetjes en in diverse uitvoeringen verkrijgbaar.

Op welke manier hang jij je schilderijen en foto’s op?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

11 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics