Thuisleven.com
SES Windowmarkers (review)

SES Windowmarkers (review)

Op de ramen met stift tekenen. Wie wil dat nu niet? Elin wilde wel hoor! Toen zij dit pakje met glasstiften kreeg wilde ze er direct mee aan de slag. Ik wees één raam aan die ze helemaal vol mocht tekenen met de SES Windowmarkers van SES. Klaar? Uitvegen maar en op naar de volgende tekening!

In deze verpakking zitten 6 verschillende kleuren afwasbare glasstiften. Hiermee kun je op ramen tekenen, maar ook bijvoorbeeld op drinkglazen. De stift is 100% verwijderbaar met water. Eerst was ik bang dat de stift na een aantal dagen minder goed verwijderbaar zou zijn, maar dat was niet zo. Met een natte doek is je raam weer makkelijk schoon te boenen. Als zie je er op het eerste gezicht weinig van, toch blijft er nog een gekleurde waas achter op je raam, dus wil je je raam echt goed schoonmaken, dan kun je daarna het beste ook nog eens met glassex je ramen schoonmaken. Of je pakt een emmer, allesreinigers, een spons, een zeem, een wisser en je doet het gelijk goed.

SES Windowmarkers

Helaas was bij ons 2 van de 6 stiften al na één keer gebruik leeg en precies ook de leukste kleurtjes van de 6. Qua kleur komen er nu best wel saaie tekeningen op het raam bij ons.
Maar dat mag de pret bij Elin niet drukken.Op scholen en op kinderdagverblijven zie je vaak de mooiste raamtekeningen. Vaak is dit met verf gedaan, maar het zou zeker ook met glasstiften kunnen.
Voor thuisgebruik kun je bijvoorbeeld een mooie tekening op het raam maken waarbij je schrijft dat er iemand jarig is, of als er een baby is geboren.

En ben je met een verjaardag steeds je glas kwijt omdat je ergens anders bent gaan zitten? Schrijf de naam van degenen aan wie je een glas drinken geeft op het glas en zo raakt niemand meer zijn eigen glas kwijt. En dat scheelt weer vaat of een té volle vaatwasmachine.
Of gebruik ze gewoon als je een mooie tekening op het raam wilt.

Lees ook:

Zo zie je maar weer, de toepassingen zijn eindeloos met deze SES Glasstiften.

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics