Thuisleven.com
Servero fruitmoesjes
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Bijgerecht > Servero fruitmoesjes voor jong en oud

Servero fruitmoesjes voor jong en oud

Bij onze middelste dochter is er sinds dit jaar een continu rooster. Dat houdt in dat ze ’s ochtends naar school gaat, tussen de middag daar eet en ’s middags weer terug komt. Aangezien haar broers en zus naar de middelbare school gaan vind ik het maar al te prettig. Aan het continurooster kleeft echter één nadeel: de tijd om te eten en drinken. Had ze voorheen een volledig uur tussen de middag is dat nu nog maar een half uur inclusief speeltijd. En om in een kwartier tijd een reeks boterhammen te verorberen en dan ook nog fruit is net iets te veel gevraagd. We zijn dan ook blij met de Servero fruitmoesjes in diverse smaken. Dat is verantwoord snoepen.

Servero fruitmoesjes

Servero fruitmoesjes

Servero fruitmoesjes zijn er in 3 verschillende smaken:

  • appel ananas banaan
  • peer appel
  • appel mango perzik passievrucht

Natuurlijk gemaakt van 100% fruit (moes en stukjes) en verder niets. Dus niet alleen zonder toegevoegde suikers, maar ook geen andere toevoegingen. Al het goede van het fruit in een handig kuipje. 100% fruit, 100% smaak. Dat wil jij toch ook?

Onze bevindingen

We zijn gek op fruit. We hebben er alleen niet altijd even veel tijd en zin in om het klaar te maken. Met de Servero fruitmoesjes valt te merken dat iedereen dit erg prettig vind. Niet alleen de middelste dochter maar ook de rest van het gezin, inclusief papa. De 12 fruitmoesjes waren namelijk binnen een paar dagen allemaal op. 

#Tassenhack

Servero fruitmoesjes

In het pakket dat we van Servero mochten ontvangen zaten niet alleen 3 pakjes Servero maar ook een handige tas, pen en keykoard. De keykoard hebben we bevestigd in de tas met sleutel. Zo kan de huissleutel niet kwijt raken, maar is deze wel makkelijk en snel te pakken bij thuiskomst. Zie foto hierboven.

Eten ze bij jullie genoeg fruit?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

20 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics