Thuisleven.com
scrubhandschoen
Thuisleven.com > Verzorging > Lichaamsverzorging > Scrub handschoen van Tadé

Scrub handschoen van Tadé

Dagelijks verliezen we duizenden huidcellen, dat komt omdat de huid zich automatisch vernieuwt. Stel je eens voor dat de huid dit niet zou doen en je een wondje krijgt of je hebt te lang in de zon gelegen? Dan zou je nooit meer een mooie huid hebben. Het is dus een fantastisch systeem van ons lichaam, waar we ons lichaam zeer dankbaar voor mogen zijn. Maar wist jij dat je de huid een handje kunt helpen door middel van een goede scrub met bijvoorbeeld de scrub handschoen van Tadé? Hierdoor wordt je huidvernieuwing gestimuleerd en zal je huid egaler zijn en meer natuurlijke glans vertonen. Maarre scrub niet te vaak, dat is dan weer minder goed voor je nieuwe huid.

Scrub handschoen van Tadé

tadéScrubben kun je op vele manieren doen. Zo zijn er kant en klare scrubs te koop, die vaak voorzien zijn van plastic korreltjes voor het scrubgedeelte. Ik hoef je vast niet uit te leggen wat de negatieve effecten van die plastic korreltjes zijn als je ze wegspoelt in het douche- of badputje…

De Tadé Scrub handschoen is een stugge handschoen van geitenwol die bovendien biologisch, dierproefvrij, ecologisch en natuurlijk gemaakt is. Hiermee scrub jij je huid dus met een win-win situatie. Zo belast je het milieu een hoop minder en verwen je je huid optimaal.

Mijn ervaring

Eén keer per week verwen ik mijn huid door een scrub. Hiermee verwijder ik niet alleen de dode huidcellen, maar stimuleer ik ook de bloedsomloop. Heel veel moeite doe ik er overigens niet voor. Zodra ik in bad lig dan neem ik de handschoen en wrijf ik met bewegende rondjes over mijn hele lichaam. Ik gebruik hierbij geen zeep, douchegel of wat dan ook. Enkel het water waar ik in lig. Zodra ik klaar ben dan was ik mijn haren en laat ik het badwater weglopen. Daarna spoel ik mijn hele huid nog even af met de sproeier.

Langer bruin in de zon

Zodra de eerste zonnestralen op ons neer strijken begint de verkleuring van de huid ook. Door jezelf te scrubben, verwijder je alle dode huidcellen en komen die zonnestralen terecht op de nieuwe huid. Je kunt je vast en zeker wel voorstellen dat je de mooie bruine gloed hierdoor langer aanhoudt, dan wanneer je de dode huidcellen een bruine gloed geeft.
Echter besef je wel dat de zon ook schade doet aan de huid en je desondanks toch gebruik moet maken van een goede zonnebrandcrème. Wees overigens niet bang dat je met een goede protector tegen de zon niet bruin wordt, dit gebeurt wel degelijk alleen duurt het iets langer en zonder de nodige risico’s op verbranding en mogelijke huidkanker.

Scrub jij je huid wel eens?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • Eigenlijk altijd een beetje met de spons. Die heeft een ruwe kant.
    Ik schrub vooral mijn benen, want als ik mij omkleed dan zie ik de schilfers vliegen en dat wordt minder als ik schrub tijdens het douchen.
    Maar niet altijd, want dat is niet goed voor de huid.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics