Thuisleven.com
Nijdam verstelbaar
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Gezondheid en Welzijn > Sport > Nijdam- in maat verstelbare skeelers, rolschaatsen, zelfs schaatsen

Nijdam- in maat verstelbare skeelers, rolschaatsen, zelfs schaatsen

Vanuit het raam zie ik steeds meer kinderen en hun ouder(s) voorbij komen skeeleren, rolschaatsen, steppen en zelfs skateboarden. De hoogte tijd om de verstelbare producten van Nijdam eens in het zonnetje te zetten. De Nijdam rolschaatsen, skeelers en schaatsen blijken toch wel ideaal met drie zussen op rij. Ze groeien al zo snel uit het schoeisel, dat het fijn is dat deze iets langer en meerdere ‘generaties’ meegaan.

Nijdam verstelbare rolschaatsen

Verstelbare rolschaatsNa de oefen-rolschaatsen is de wens voor rolschaatsen natuurlijk enorm bij de meid. Qua prijs ook een leuk en vooral actief verjaardagscadeau. Ze zijn eenvoudig in drie schoenmaten verstelbaar. Het palletje indrukken en de voorpunt van de schoen iets uittrekken. En ze moeten natuurlijk ROZE zijn. Gelukkig weet ik dan al dat er een tweede meid op komst is, anders had ik wellicht nog een andere kleur aangereikt.
Er is gemakkelijk in de rolschaats schoenen te stappen en de sluitingen rondom de wreef, enkel en het onderbeen sluiten strak af. Dat kan ze zelf doen. Door de zachte binnenschoen zitten de rolschaatsen comfortabel. Met de beschermers voor hand, elleboog en knie heeft ze wel hulp nodig maar dat doe ik graag. Na wat geklos en gestap over de stoep, gaat het rolschaatsen iedere keer wat vlotter. Dan volgt al vrij snel de volgende uitdaging.

Nijdam verstelbare skeelers

verstelbare skeelerVoor skeeleren heb je iets meer stabiliteit nodig. De wielen zijn achter elkaar en niet naast elkaar geplaatst. Het principe van de skeelerschoen werkt hetzelfde als bij de rolschaats. Het instappen met je sokken in de zachte binnenschoen en strakker afsluiten gaat eenvoudig. Na het indrukken de grote gele knop trek je de voorpunt van de schoen een van vier schoenmaten (!) groter of juist kleiner. Kwestie van er een keer even voor gaan zitten en passen. En dan skeeleren maar! Inmiddels met een beschermingsset een maatje groter. Dat geeft allemaal niets want zus drie is op komst en we hebben al ervaren dat de producten van Nijdam robuust en degelijk zijn. Doorschuiven is geen probleem, er zitten soms alleen wat krassen op. Dit maal valt de keuze op een geel-blauwe, meer unisex combinatie.

Nijdam verstelbare schaatsen

Nijdam verstelbare schaatsHet is al een paar winters geleden, maar plots wordt het kouder en kouder. De geruchten nemen toe. Er ligt ijs! De meid is al te groot voor haar dubbel-glijders die je gemakkelijk onder de eigen schoenen of winterlaarzen kunt binden. Snel op zoek naar ijshockeyschaatsen. En omdat er niet ieder jaar ijs ligt, gaan we voor de verstelbare kinderschaatsen van Nijdam. Het merk bevalt nu eenmaal goed. Het principe van het verstellen en aansnoeren werkt hetzelfde als bij de skeelers. De schoen is in vier schoenmaten verstelbaar en zit comfortabel. De kleur is wat winters wit en blauw met rode details.

Nijdam combo modellen en voor volwassenen

Tijdens het schrijven van dit artikel zie ik dat er combo modellen skeelers/ schaatsen verkrijgbaar zijn. Dan klik je de sport naar keuze onder je in maat verstelbare schoen. En wist je dat Nijdam ook skeelers en (rol)schaatsen voor volwassenen verkoopt? Nu heb je al helemaal geen excuus meer om niet achter je kind aan te rollen of glijden!

Kan jij (rol)schaatsen?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics