Thuisleven.com
Review Num Noms.

Review Num Noms

Bijna een half jaar geleden hadden wij nog nooit van Num Noms gehoord. Mijn dochter ontving in een goodiebag onder andere een Num Nom. Het bleek te gaan om een zogenaamde mystery Num Nom te gaan. Dit is een Num Nom die verpakt zit in een soort Danoontje beker met herkenbare teksten en afbeeldingen. Echter is de inhoud van de verpakking onbekend. Je weet dus pas wat je krijgt als je het doosje openmaakt. In de verpakking van mijn dochter zat toen een Num Nom Lipgloss. Iets dat ze erg leuk vond.

Num Noms

Toen wij werden gevraagd om aan de slag te gaan met een review over Num Noms waren we dol enthousiast! Na een tijdje ontvangen we een pakket waar een verpakking Num Noms in zit. Hé, dit is even anders dan het exemplaar dan we al hebben. Deze verpakking is groter en transparant waardoor je direct ziet wat je krijgt. Wij ontvangen een Starterspack Brunch Bunch. Er zijn meer dan 60 verschillende smaken te krijgen die samen meer dan 1000+ verschillende geurcombinaties hebben.

Een doosje bestaat uit één Nom die trilt en beweegt en drie Nums. Ook zit er een klein koekenpannetje en spatel bij en verder in de verpakking vinden we een beschrijving met verzamelaarsmenu

Geuren

De Nums geuren heerlijk en hebben ieder hun eigen geur. De namen van de geuren vind je achterop het doosje. Het is de bedoeling dat je zelf recepten maakt met de Nums. Je kunt ze met elkaar combineren door ze te stapelen. Uiteraard kun je dit dus ook doen met andere verpakkingen waardoor je tal van bijzondere “smaken” en recepten krijgt. Zelf vind ik dit een beetje raar klinken omdat ik het toch met iets eetbaars associeer. De NumNoms zijn alles behalve eetbaar!!! Zelf vind ik er eigenlijk weinig aan omdat je er in mijn beleving ook weinig mee kan en ik ben dan ook heel benieuwd wat mijn dochter ervan vindt! Ze vindt ze erg leuk en ze kan er zomaar een dik half uur zoet mee zijn. En iedere dag speelt ze er toch weer even mee! Ze stapelt ze niet, maar ruikt er wel geregeld aan. Ook zet ze regelmatig een andere Num Nom op de Nom en kijkt ze hoe deze vrolijk trilt over de tafel.

Review Num Noms.

Ook haar vriendinnen blijken enthousiast en spelen graag mee als ze de Num Noms tevoorschijn haalt. Haar vriendjes zijn vooral geïnteresseerd in de bewegende Nom en kijken hoe hij in elkaar zit.

Kijk voor een compleet overzicht van Num Noms artikelen via de link. De verpakking zoals wij die mochten proberen kost rond de €9,99.

Lees ook:

Waar spelen jouw kinderen graag mee?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics