Thuisleven.com
Dental Care- Tandpasta en tandenborstels met Turtles
Thuisleven.com > Verzorging > Mondverzorging > Dental Care- Tandpasta en tandenborstels met Turtles

Dental Care- Tandpasta en tandenborstels met Turtles

Voor stoere jongens zijn er nu tandpasta en tandenborstels met de Teenage Mutant Ninja Turtles erop. Ben jij een fan van deze superhelden? Dan mogen de tandpasta en tandenborstels van Dental Care natuurlijk niet ontbreken in jouw badkamer. Zo begint de reclame van Dental Care.

TURTLES Junior tandpasta (5-12 jaar)

Dental Care junior tandpasta is speciaal ontwikkeld voor de bescherming van nieuwe tanden. Het glazuur in deze tanden is nog niet helemaal uitgehard, waardoor ze niet goed beschermd zijn tegen de zuurstoot van bacteriën en producten met een lage zuurgraad, zoals fruitsappen en frisdranken. Xylitol, in combinatie met fluoride, bevordert de remineralisatie van het glazuur zodat het sterker wordt. Ook is het verstandig om het aantal eet-/drinkmomenten te beperken tot 7 per dag. Dit helpt tanderosie te voorkomen.

Tandenborstels

Turtles tandenborstels zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 4 jaar. De compacte borstelkop zorgt ervoor dat ook moeilijk bereikbare tanden en kiezen goed gepoetst kunnen worden. De zachte borstelharen zorgen voor een veilige reiniging van het tandvlees en de nog kwetsbare (blijvende) tanden en kiezen Bovendien zorgt het soft-touch rubber op de stevige steel voor een goede grip, zodat de borstel makkelijk vastgehouden kan worden.

Wij kregen een tube van deze stoere tandpasta. Hij vond het wel een stoer plaatje, maar kende het niet. Enthousiast maakte hij de tube open en keek toch wel met verbazing. De tandpasta is niet wit maar blauw. Nu is hij niet zo dol op andere dingen dus ik was erg benieuwd, hij wilde er toch wel erg graag mee poetsen.Wij hebben het getest door te poetsen met een elektrische tandenborstel. Het poetste wel makkelijk, schuimde niet heel erg. De smaak vond hij niet zo lekker, maar dat is persoonlijk denk ik. Ik heb zelf ook nog even de smaakt getest en vind het een milde mint smaak.

De tandpasta is verkrijgbaar in een tube van 75 ml. er zijn 3 verschillende afbeeldingen op de tubes. Ook zijn er bijpassende tandenborstels bij.

Lees ook:

Waar poets jij de tanden mee?

* voor deze review hebben wij een product ontvangen *

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics