Klorofil school, een nieuwe speelset in de Klorofil wereld!2
Thuisleven.com > Kinderen > Klorofil school, een nieuwe speelset in de Klorofil wereld!

Klorofil school, een nieuwe speelset in de Klorofil wereld!

Eerder maakten we al kennis met de Kloro’Playset – The Mushroom Surprise en de Kloro’Go – The Helicopter. Een leuke en compacte speelset waar al heel wat mee afgespeeld en gesjouwd is, dankzij de handige handgreep. Nu is het tijd om uit te breiden met de Klorofil school, een fantastische nieuwe speelset in de Klorofil wereld! En waarom dat zo is, lees je in dit artikel.

Het is tijd om naar school te gaan in de Klorofil wereld!

Klorofil school, een nieuwe speelset in de Klorofil wereld!2

Juffrouw Callie de vogel staat klaar om haar leerlingen, Hugo de wasbeer en Lola de schildpad, te verwelkomen in deze leuke school.

De Klorofil school zit vol verrassingen en activiteiten: een slinger om de lift te bedienen, met een druk op de knop maakt het klaslokaal plaats voor een bibliotheek, open het luik om met de glijbaan naar beneden te roetsjen, een draaimolen en een ontspanningsruimte die wordt verlicht als je een poppetje op de kruk zet. Plaats de driewieler in de fietsenstalling, druk op de knop en de driewieler rijdt weg uit de garage! Druk op de struik en ”POP!” een snoepwinkeltje komt tevoorschijn. En dankzij de handgreep is de School gemakkelijk mee te nemen.

Wat vinden wij ervan

Na het daverende succes van de Kloro’Playset – The Mushroom Surprise en Kloro’Go – The Helicopter, kon het niet anders dan dat de Klorofil school in de smaak zou vallen. En ja hoor, nog niet goed en wel uitgestald komen er al grijpgrage handen voorbij die de set maar al te graag willen meenemen. Nog net op tijd kan ik de school voorzien van batterijen zodat deze een extra aantrekkingskracht heeft.

Intussen zijn we een aantal weken verder en elke week worden de Klorofil speelsetjes uit de kast gehaald. Want met 2 speelsets en de helikopter kunnen er heel veel meer avonturen beleefd worden. Net zoals de paddestoel is ook de school van meerdere kanten interessant om mee te spelen. En dankzij de diverse losse onderdelen kunnen er meerdere kinderen tegelijk spelen.

Informatie

Klorofil wereld
Inhoud doos

Inhoud doos:

  • 1 speelset de Klorofil School
  • 3 poppetjes (Callie de vogel, Lola de schildpad en Hugo de wasbeer)
  • 9 accessoires: 1 driewieler, 3 stoelen, 1 tafel, 2 bureaus en 2 rugzakken.

Leeftijd: vanaf 18 maanden
Afmetingen doos: B45 cm x H33 cm x D21 cm
Voor dit product heb je 2 AAA batterijen nodig, deze zijn niet inbegrepen

Hebben jouw (klein)kinderen al kennis gemaakt met de wereld van Klorofil?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

4 reacties

  • Ja super fan hier ervan. We hebben de magische boom en vanwege een tijdje terug een defect aan een ander artikel vd webshop , wat niet meer gemaakt werd mochten we voor het bedrag iets anders uitzoeken. Nu staat deze school ook op zolder klaar voor een keer als verassing.

  • Nee, hier hebben we het ook nog niet. Ziet er wel superleuk uit. Mijn meisje van 2 zal dit zeker erg leuk vinden. Leuke tip voor de feestdagen