Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Speelgoed > Welkom in de magische wereld van de Klorofil

Welkom in de magische wereld van de Klorofil

De jongste dochter is een echt meisje-meisje. Van kleins af aan speelt ze met haar speelgoed een eigen fantasie wereld. Daar beleefd ze de grootste, mooiste en gekste avonturen. Ze kan echt uren zoet zijn met poppen, poppetjes en ander speelgoed. Toch merkte ik al vrij vroeg dat ze een grote voorkeur heeft voor iets dat compact is en ook makkelijk meegenomen kan worden.

Een paar weken geleden ontving ik een persbericht over de Magische wereld van de Klorofil. Meteen was ik enthousiast en een tijdje later ontving ik een leuk testpakket binnen. Het testpakket kwam binnen net na onze vakantie en is dan ook met een warm onthaal ontvangen door jongste dochter.

Kloro’Playset – The Mushroom Surprise

Deze leuke paddenstoel, voorzien van handvat en daardoor makkelijk mee te nemen, is een winkel voor de poppetjes van Klorofil. In de shop is een groente- en fruitwinkel die uit twee verdiepingen bestaat. Er is een uitneembare verkoopbalie waar jam, cakejes, groente en fruit verkocht kunnen worden. Ook is er een picknicktafel met bankje zodat de figuren de gekochte producten gelijk kunnen nuttigen.
Om het geheel nog leuker te maken is de paddenstoel voorzien van een boom, waarbij het bovenste gedeelte van de boom (het bladergedeelte) open en dichtgedrukt kan worden. Tevens is de boom voorzien van een deurtje waar de poppetjes naar binnen kunnen gaan en zijn er nog een paar leuke en verrassende elementen te vinden. Hierdoor wordt de speelduur alleen maar vergroot.

Klaar met spelen? Dan stop je alles in het huisje en klap je deze dicht, zo kan het netjes opgeborgen worden. Tevens ook handig om het geheel mee te nemen naar bijvoorbeeld opa en oma.

Kloro’Go – The Helicopter

Helikopter, helikopter mag ik met je mee?
Het leven in de paddenstoel is hartstikke leuk, toch willen de poppetjes in Klorofil ook wel eens iets verder weg. Met de helikopter weten ze de mooiste plekken in huis te bezoeken. Van de grond naar de bank, van de bank naar de tafel en misschien maken ze daarna een stop in de keuken voor wat lekkers?

Zodra de helikopter heen en weer wordt bewogen, gaan de propellers draaien. Dankzij de dubbele zitplaats kunnen er twee poppetjes worden vervoerd.

Wat vinden we ervan?

Met grote enthousiasme heeft ze de dozen open gemaakt. Het plastic afval bij het plastic gestopt en het karton in de oud papier doos gedaan. Na het opruimen mocht ze gaan spelen. Het duurde niet lang voor haar broer erbij kwam zitten en de poppetjes van L.O.L. Surprise erbij werden gehaald. Deze hebben een soortgelijke grootte. Intussen zijn we al een paar weken verder en is de speelset met grote regelmaat in de woonkamer te vinden.

Klik hier om gratis het verhalenboekje (helaas niet in het Nederlands) van The Mushroon Surprise te downloaden!

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics