Recensie: "Hoe kweek je een draak?".
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > Recensie: “Hoe kweek je een draak?”

Recensie: “Hoe kweek je een draak?”

In het boek “Hoe kweek je een draak?” stap je binnen in het betoverende plantenparadijs waar Sara, meneer Potje, en Spruit, de kleine eenhoorn, hun handen vol hebben aan het kweken van draken. Een komisch verhaal op rijm vol vonkende chaos, gecreëerd door de briljante geesten achter “Hoe Kweek Je Een Eenhoorn?” Hier ontvouwt zich een verhaal vol magie en kattenkwaad, waarbij de vraag rijst: zal Sara in staat zijn om de draken onder controle te houden?

Hoe kweek je een draak?

Welkom in het plantenparadijs waar magie tot leven komt. In deze magische winkel ondernemen Sara, meneer Potje, en Spruit, de kleine eenhoorn, de uitdagende taak van het kweken van draken. De vonken van hun kattenkwaad zorgen voor een chaotisch spektakel. Kan Sara de draken temmen? Ontdek het in dit komische rijmverhaal van de makers van “Hoe Kweek Je Een Eenhoorn?”

Wat wij ervan vinden

Samen met Evi heb ik de prenten van het boek nauwkeurig bekeken en de betoverende tekst voorgelezen. Haar nieuwsgierigheid en ongeduld groeiden bij elke pagina, vooral door de kleurrijke draken. De roze draak stal haar hart volledig.

Het boek is een waar genot voor jong en oud. Het leest en kijkt gemakkelijk weg, waardoor het een feestje is om samen van voorleestijd te genieten. Perfect voor een rustig moment, vooral voor het slapengaan. Om de kinderen vervolgens te laten dromen over hun eigen fantastische drakenavonturen.

“Hoe Kweek Je Een Draak” belooft niet alleen een lach op het gezicht van kinderen te toveren, maar biedt ook een ontspannen moment voor ouders. De combinatie van betoverende illustraties en een meeslepend verhaal maakt dit boek een must-have voor de boekenplank. Een betoverend avontuur dat de verbeelding prikkelt en de liefde voor lezen bevordert.

Informatie

Hoe kweek je een draak?
Auteur: Rachel Morrisroe
Illustrator: Steven Lenton
EAN: 9789051169713
Uitgever: de Vier Windstreken

Lees ook:

Wanneer lezen jullie meestal voor?

Foto’s: Miranda de Jong
#spon *affiliate

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics