Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

Recensie: "Hoe kweek je een draak?" - Thuisleven.com

In het boek “Hoe kweek je een draak?” stap je binnen in het betoverende plantenparadijs waar Sara, meneer Potje, en Spruit, de kleine eenhoorn, hun handen vol hebben aan het kweken van draken. Een komisch verhaal op rijm vol vonkende chaos, gecreëerd door de briljante geesten achter “Hoe Kweek Je Een Eenhoorn?” Hier ontvouwt zich een verhaal vol magie en kattenkwaad, waarbij de vraag rijst: zal Sara in staat zijn om de draken onder controle te houden?

Hoe kweek je een draak?

Welkom in het plantenparadijs waar magie tot leven komt. In deze magische winkel ondernemen Sara, meneer Potje, en Spruit, de kleine eenhoorn, de uitdagende taak van het kweken van draken. De vonken van hun kattenkwaad zorgen voor een chaotisch spektakel. Kan Sara de draken temmen? Ontdek het in dit komische rijmverhaal van de makers van “Hoe Kweek Je Een Eenhoorn?”

Wat wij ervan vinden

Samen met Evi heb ik de prenten van het boek nauwkeurig bekeken en de betoverende tekst voorgelezen. Haar nieuwsgierigheid en ongeduld groeiden bij elke pagina, vooral door de kleurrijke draken. De roze draak stal haar hart volledig.

Het boek is een waar genot voor jong en oud. Het leest en kijkt gemakkelijk weg, waardoor het een feestje is om samen van voorleestijd te genieten. Perfect voor een rustig moment, vooral voor het slapengaan. Om de kinderen vervolgens te laten dromen over hun eigen fantastische drakenavonturen.

“Hoe Kweek Je Een Draak” belooft niet alleen een lach op het gezicht van kinderen te toveren, maar biedt ook een ontspannen moment voor ouders. De combinatie van betoverende illustraties en een meeslepend verhaal maakt dit boek een must-have voor de boekenplank. Een betoverend avontuur dat de verbeelding prikkelt en de liefde voor lezen bevordert.

Informatie

Hoe kweek je een draak?
Auteur: Rachel Morrisroe
Illustrator: Steven Lenton
EAN: 9789051169713
Uitgever: de Vier Windstreken

Lees ook:

Wanneer lezen jullie meestal voor?

Foto’s: Miranda de Jong
#spon *affiliate

Geverifieerd door ExactMetrics