Thuisleven.com
Ontdek de betoverende wereld van Pixi-boekjes - serie 15 natuur.
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > Ontdek de betoverende wereld van Pixi-boekjes – serie 15 natuur

Ontdek de betoverende wereld van Pixi-boekjes – serie 15 natuur

Pixi-boekjes zijn een bijzondere verschijning in de wereld van prentenboeken. Met een volwaardig verhaal, kleurrijke illustraties en een compact formaat hebben ze alles in huis om jonge lezers te betoveren. Elke serie bestaat uit acht titels, variërend van ridders en prinsessen tot sprookjes, kerst en de lente. Met een formaat van 10 x 10 cm en een prijs van slechts €0,99 zijn Pixi’s perfect als traktaties, cadeautjes of voor onderweg. Bovendien brengen ze een vleugje nostalgie met zich mee, aangezien ze tussen 1971 en 1996 al immens populair waren. Herbeleef die magische momenten uit het verleden en geniet van de nieuwe avonturen die Pixi-boekjes te bieden hebben.

Pixi boekje: Dankjewel, lekkere appel!

Voor de meeste kinderen zijn appels een ware traktatie. Ze zijn niet alleen verfrissend, maar ook nog eens gezond. Maar wist je dat er binnenin een appel bruine pitjes verborgen zitten? Wanneer je zo’n pitje in vochtige aarde stopt, begint het te ontkiemen. Na vele jaren groeit het kiemplantje uit tot een volwassen appelboom. In de lente bloeit de boom prachtig, en dankzij bijen die stuifmeel van bloem tot bloem brengen, ontstaan er kleine vruchtjes in de zomer. Onder de warme zon groeien deze vruchtjes uit tot heerlijk zoete en sappige appels. En wanneer de herfst aanbreekt, is de appel rijp en klaar om gegeten te worden. Het is een ware transformatie die de appel doormaakt, van pitje tot smakelijke vrucht.

Serie 15 Natuur
ISBN: 9789050653183
Leeftijd: 4+

Ontdek de NATUUR

De natuur is een onuitputtelijke bron van fascinatie, waarin je eindeloos veel dieren en planten kunt ontdekken. Of je nu in de tuin bent, op een akker, in het bos of bij het water, overal kom je unieke soorten tegen. In dit Pixi-boekje word je uitgedaagd om de natuur beter te leren kennen aan de hand van verschillende vragen. Zie je vissen of kikkers in de vijver? Waarom veranderen de blaadjes aan de bomen van kleur in de herfst? Door deze vragen te beantwoorden, ontdek je meer over de wonderlijke wereld om ons heen en laat je je verwonderen door de mysteries van de natuur.

Serie 15 Natuur
ISBN: 9789050653152
Leeftijd: 4+

Pixi in het circus

Pixi en zijn trouwe dierenvriendjes slaan de handen ineen en besluiten om hun eigen circus op te richten. Het beste van alles? Iedereen is welkom om mee te doen! Met vol enthousiasme creëren ze een prachtige piste en bereiden ze zich voor op hun spectaculaire acts. Van acrobatische capriolen tot verbazingwekkende kunstjes, elk dier zet zijn beste pootje voor. En wat een triomf! Het circus van Pixi en zijn vriendjes wordt een daverend succes, gevuld met gelach, applaus en verwondering.

Serie 15 Natuur
ISBN: 9789050653169
Leeftijd: 4+

Basja de beer gaat sterren plukken

Basja’s moeder is van mening dat het tijd is dat Basja leert hoe hij zelf voor zijn eten kan zorgen, maar Basja is te angstig om de stap te zetten. Wanneer hij ’s nachts naar de hemel kijkt en de glinsterende sterren ziet, ontstaat er een diepe wens in Basja’s hart – hij zou zo graag die sterren voor zijn moeder willen plukken. Hij weet dat dit haar trots op hem zou maken. Plotseling, wanneer hij ook de sterren weerspiegeld ziet in het water, grijpt Basja om zich heen en vangt hij een vis tussen zijn klauwen! En wie was er getuige van dit bijzondere moment? Natuurlijk, zijn moeder.

Serie 15 Natuur
ISBN: 9789050653145
Leeftijd: 4+

Informatie

Via de webshop van De Vier Windstreken kun je een complete serie van acht titels bestellen. Losse boekjes zijn te koop bij de boekhandel.

Lees ook:

Welke Pixi-boekjes serie spreekt jullie aan?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics